.

.

Јардве 20 парчиња Автоматски Фидер За Миленичиња Фидер За Пилиња Шише За Вода За Миленичиња Пиење Шише За Вода За Птици Авто Фидер Гулаб Чаша За Хранење Вода Гулаб А?

Јардве 20 парчиња Автоматски Фидер За Миленичиња Фидер За Пилиња Шише За Вода За Миленичиња Пиење Шише За Вода За Птици Авто

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Фидер За Вода За Гулаби : Изработен од пластика за домашни миленици, ќе обезбеди добро опкружување за пиење Чинии за Хранење папагали : поудобно е и лесно за чистење.Фидер За Пиење птици Пластична Чаша За Шише Со Сода Вода Идеална За Пилешки Гулаби Фидер За Птици Преку Додатоци за Хранење Животни. Водовод За Домашни Миленици : Опремен за продавница за миленичиња, дом или зоолошка градина.Фидер За Пиење птици Пластична Чаша За Шише Со Сода Вода Идеална За Пилешки Гулаби Фидер За Птици Преку Додатоци за Хранење Животни. Диспензерот За Вода за птици : овие работи го одржуваат вашиот потполошки напоен. Лесен за полнење и лесен за пристап до вашите птици. Пиење Вода Од живина : Авто-Пијачот обезбедува чиста вода за птиците и не е лесно да се скрши. Пакетот Вклучува 20 х Птици Карактеристики на вода-Боја : како што е прикажано шише за пиење птици. - Материјал : Пластични препелици и колибри. - Големина : Околу 10, 8х4, 8х3, 8см чаша за пиење птици. - Погоден и удобен за птици животни, како што се папагал, Гулаб, итн Птици Вода. - Авто-пиење обезбеди птици чиста вода и не е лесно да се скрши пилешко фидер.

Параметри на производот

Слична стока