.

.

Рачно ткаени Слама Шрафирање Одгледување Пештера Птица Гнездење Кутија Рамна База Трева Гнездо За Папагал Afric Африкански Сиви Брановидни Папагали Хрчак Гербил Чи?

Рачно ткаени Слама Шрафирање Одгледување Пештера Птица Гнездење Кутија Рамна База Трева Гнездо За Папагал Afric Африкански Сиви Брановидни

DEN 223.84

Пристапност
Залиха

Quetfect grest ® куќа За гнездо Од Слама му обезбедува на вашето домашно милениче убаво место за спиење или размножување ❤【МАТЕРИЈАЛ】Изработени од природни слама ,безбеден за вашето домашно милениче. Многу удобно за вашето прекрасно милениче птица да остане во гнездото. Qustical DESIGN que обликот на шапката е многу модерен и стабилноста нема да се преврти, многу е добро да ги заштитите вашите птичји јајца и мало животно. Quod ИЗБОР е Погоден За bud африкански сиви брановидни папагали и други слични птици, исто така и за порове, стаорец, хрчак, шиншили, морско свинче и други мали крзнени животни. Quatural HABITATS que-природен, еколошки материјал помага да се рекреира изгледот и чувството на нивните природни живеалишта, неговиот органски состав го прави привлечен за домашните миленици, уживајте во целост. Quetfect grest ® куќа За гнездо Од Слама му обезбедува на вашето домашно милениче убаво место за спиење или размножување. ❤【МАТЕРИЈАЛ】Изработени од природни слама ,безбеден за вашето домашно милениче. Многу удобно за вашето прекрасно милениче птица да остане во гнездото. Qustical DESIGN que обликот на шапката е многу модерен и стабилноста нема да се преврти, многу е добро да ги заштитите вашите птичји јајца и мало животно. Quod ИЗБОР е Погоден За bud африкански сиви брановидни папагали и други слични птици, исто така и за порове, стаорец, хрчак, шиншили, морско свинче и други мали крзнени животни. Quatural HABITATS que-природен, еколошки материјал помага да се рекреира изгледот и чувството на нивните природни живеалишта, неговиот органски состав го прави привлечен за домашните миленици, уживајте во целост.

Параметри на производот

Слична стока