.

.

Прилагодлив Држач За Костур За Птици, 37 Пренослив Држач За Тренирање Папагали Што Се Одвојува, Дрвен Папагал Игра Т Стојат За Кафез За Птици За Папагали Кокатели Ко?

Прилагодлив Држач За Костур За Птици, 37 Пренослив Држач За Тренирање Папагали Што Се Одвојува, Дрвен Папагал Игра Т Стојат

DEN 617.60

Пристапност
Залиха

ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛИ : Станицата За Папагали е изработена од акрилно и бибер дрво, акрилната основа лесно се чисти, станицата од бибер дрво повеќе наликува на птица БЕЗБЕДНО : Преносливиот костур за папагали е безбеден, птиците можат безбедно да грицкаат. Во близина на природата, излегувањето може да ги натера птиците да не се плашат. ОТСТРАНЛИВ ДИЗАЈН : Прилагодлив костур за папагали со отстранлив дизајн, надвор, патување или поставен во затворен простор поудобно складирање. БЕСПЛАТНО ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ВИСИНАТА : штандот За играње Папагали може да се прилагоди нагоре и надолу, според висината потребна за слободно прилагодување, птиците стојат поудобно. ЦВРСТ и ИЗДРЖЛИВ : Прилагодлив костур за птици за стоење, искачување или играње, цврст и издржлив за долгорочна употреба. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛИ : Станицата За Папагали е изработена од акрилно и бибер дрво, акрилната основа лесно се чисти, станицата од бибер дрво повеќе наликува на птица. БЕЗБЕДНО : Преносливиот костур за папагали е безбеден, птиците можат безбедно да грицкаат. Во близина на природата, излегувањето може да ги натера птиците да не се плашат. ОТСТРАНЛИВ ДИЗАЈН : Прилагодлив костур за папагали со отстранлив дизајн, надвор, патување или поставен во затворен простор поудобно складирање. БЕСПЛАТНО ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ВИСИНАТА : штандот За играње Папагали може да се прилагоди нагоре и надолу, според висината потребна за слободно прилагодување, птиците стојат поудобно.

Параметри на производот

Item Type:
Adjustable Bird Perch
Material:
Wood, Acrylic
Use:
Bird Telescopic Stand Stand
Product Size:
Chassis Diameter:
Approx. 30cm/11.8in
Adjust the Height of Up to 94cm/37.0in, the Lowest 30cm/11.8in:
Station Stick Diameter:
Approx. 3cm/1.2in, Length
Package List:
1 x Base (With Screws):
1 x Stand Bar:
1 x Telescopic Frame:
2 x Spacer:
Note:
Please allow 0‑2cm error due to manual measurement.:
Слична стока