.

.

Автоматски Фидер За Вода За Папагали За Домашни Миленици, Диспензер За Шише За Хранење Вода За Птици Со Додатоци За Кафез За Брадавици Од Нерѓосувачки Челик

Автоматски Фидер За Вода За Папагали За Домашни Миленици, Диспензер За Шише За Хранење Вода За Птици Со Додатоци За Кафез За Брадавици Од

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

птица вода фидер за кафез●Висококвалитетен Материјал●нашиот автоматски фидер за папагали за миленичиња е изработен од висококвалитетни материјали, еколошки, безбеден и издржлив за употреба. шише со вода за миленичиња. вода колибри за птици.●Топка Од Нерѓосувачки Челик●нашата фонтана за пиење прифаќа глава од топка од нерѓосувачки челик, која е отпорна на ' рѓа и обезбедува мазна вода. автоматски кафез за фидер за птици. шише со вода за бебе папагал.●Заштеда На Вода●Нашиот пијач на птици за миленичиња може автоматски да нахрани вода за вашето домашно милениче, заштедувајќи вода без протекување. автоматска топка. Вашата птица може да пие вода директно од главата на топката, чиста и здрава. ●Задоволителна Услуга Ако наидете на какви било проблеми при купување на нашите производи, ве молиме контактирајте не и ние ќе го решиме проблемот за вас што е можно поскоро. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Материјал : Пластика + Нерѓосувачки Челик Боја : Транспарентна + Сребрена Опционална Големина : С : 5*21см/1,97*8,27 инчи, м : 5,5*24см/2,17*9,45 неспособност : 180мл(И), 350мл (Л)Тежина : прибл.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic + Stainless Steel
Color:
Transparent + Silver
Optional Size:
S
Capacity:
180mL(S), 350mL(L)
Weight:
approx. 60g~68g/2.12oz~2.4oz
Package List:
1 x Automatic Pet Feeder:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement, thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos displayed in photos may be showing slightly different from the real object, please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Слична стока