.

.

Yiwango не'рѓосувачки челик филипс завртки вкрстени рамни/тркалезни глави метрички машина завртка завртка за завртки за завртки за прицврстување на главата) делови з?

Yiwango не'рѓосувачки челик филипс завртки вкрстени рамни/тркалезни глави метрички машина завртка завртка за завртки за завртки за прицврстување

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Големината и количината можат да бидат избрани сами за подобро да ги задоволат вашите потреби Завртката е прецизност изработена од челичен материјал со висок степен. Има голема сила и цврстина. Завртката не е лесно да се лизна. Површината на нашите машини завртки претрпе комплексно третман против оксидација за да ги направи завртките убави, отпорни на 'рѓа,-отстапувачки и долг животен век. Еколошка и токсична без. Може да се користи широко во сите видови на прецизни машини, класифицирани инструменти, електронски производи, уреди за домаќинство, комуникациски производи, брави, ламби, светла, играчки, итн. Висококвалитетни навртки и завртки за завртки се идеални за поправки и замена. Големината и количината можат да бидат избрани сами за подобро да ги задоволат вашите потреби. Завртката е прецизност изработена од челичен материјал со висок степен. Има голема сила и цврстина. Завртката не е лесно да се лизна. Површината на нашите машини завртки претрпе комплексно третман против оксидација за да ги направи завртките убави, отпорни на 'рѓа,-отстапувачки и долг животен век.

Параметри на производот

Слична стока