.

.

Kekeyang галванизирани столпчиња за занишање на притисок, преку колони за навртки за навртки под притисок, парчиња за занишање под притисок M3 M4 M4 M5-M5 12 завртки и ореви)

Kekeyang галванизирани столпчиња за занишање на притисок, преку колони за навртки за навртки под притисок, парчиња за занишање под притисок M3

DEN 907.20

Пристапност
Залиха

Висок квалитет : завртки за ореви од барел изработени од добар квалитет јаглероден челик, тврд и здрав, отпорен на абење, висока цврстина и добра цврстина Хексот на главата на приклучокот за приклучок обезбедува стабилност и нема да се лизга лесно. Многу погоден за долгорочна употреба. Нема ослободување на штетни материи, заштита на животната средина, нетоксично и без загадување. Нежните без закопчиња, без закопчиња, лесни за употреба. Тешки и не-деформирани, прво користете висококвалитетни материјали, силни и издржливи. Кога се користи, силата е добро избалансирана и јачината на прицврстување е добра. Висок квалитет : завртки за ореви од барел изработени од добар квалитет јаглероден челик, тврд и здрав, отпорен на абење, висока цврстина и добра цврстина. Хексот на главата на приклучокот за приклучок обезбедува стабилност и нема да се лизга лесно. Многу погоден за долгорочна употреба. Нема ослободување на штетни материи, заштита на животната средина, нетоксично и без загадување. Нежните без закопчиња, без закопчиња, лесни за употреба.

Параметри на производот

Слична стока