.

.

Мадатоп Воздушна Пумпа За Надувување, Пренослива Електрична Пумпа За Воздушен Душек со 3 Млазници, 110V AC/12V DC, Рачни Воздушни Пумпи За Надворешни, Базен Плови Надувув?

Мадатоп Воздушна Пумпа За Надувување, Пренослива Електрична Пумпа За Воздушен Душек со 3 Млазници, 110V AC/12V DC, Рачни Воздушни

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

●УНИКАТЕН ДИЗАЈН НА ФОРМА на ПИШТОЛ ● поради својата единствена форма на пиштол, Електричната Воздушна Пумпа За Пиштол Мадатоп е полесна за држење и поудобна за употреба од обичните воздушни пумпи Лесниот дизајн ви овозможува да го однесете насекаде. ●МОЌЕН ВОЗДУШЕН ПРИТИСОК од 3500 Pa. пумпа за Воздух Madatop со моќен мотор, не само што може да се надува, туку и да се издува. Воздушната Пумпа мадатоп има номинален притисок од 0,5 psi( 3500 Pa), номинална моќност ОД 50 W и брзина на проток ОД 250 L/min. Во споредба со рачната воздушна пумпа, На Воздушната Пумпа Мадатоп и се потребни само неколку минути за да се пополнат разни производи на надувување. ●ПОВЕЌЕНАМЕНСКА и УДОБНА ● Воздушната Пумпа Madatop за Надувување е моќна машина за надувување и дефлација која доаѓа со адаптер за напојување на автомобил ОД 12v DC и домашен адаптер за напојување од 110-240 V НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА. Погоден за внатрешна и надворешна употреба, особено за патувања и активности на отворено. При надувување, само порамнете го излезот за воздух со портата за инфлација и притиснете го прекинувачот. Кога дефлација, усогласување на влезот на воздухот со портата за дефлација, а потоа притиснете го прекинувачот за да се издува. ●3 МЛАЗНИЦИ СО РАЗЛИЧНА ГОЛЕМИНА до од од. електричната Воздушна Пумпа Madatop доаѓа со 3 млазници Со различни големини S, M и L. Погоден За различни производи на надувување, како што се воздушни душеци, плови во базен, базени на надувување, играчки на Надувување, воздушни кревети итн. ①ЗАБЕЛЕШКА не користете Електрична Воздушна Пумпа За Пиштол Мадатоп за надувување производи под висок притисок, како балони, кошарки, јога топки, сплавови и гуми. ●УНИКАТЕН ДИЗАЈН НА ФОРМА на ПИШТОЛ ● поради својата единствена форма на пиштол, Електричната Воздушна Пумпа За Пиштол Мадатоп е полесна за држење и поудобна за употреба од обичните воздушни пумпи. Лесниот дизајн ви овозможува да го однесете насекаде. ●МОЌЕН ВОЗДУШЕН ПРИТИСОК од 3500 Pa. пумпа за Воздух Madatop со моќен мотор, не само што може да се надува, туку и да се издува. Воздушната Пумпа мадатоп има номинален притисок од 0,5 psi( 3500 Pa), номинална моќност ОД 50 W и брзина на проток ОД 250 L/min.

Параметри на производот

Слична стока