.

.

Ладење Кревет Перници За Спиење 2 Пакет Рендан Мемори Пена Перници Прилагодливи Кул Бамбус Перница За Странични Грб Стомак Прагови-Луксузни Гел Перници Кралицата ?

Ладење Кревет Перници За Спиење 2 Пакет Рендан Мемори Пена Перници Прилагодливи Кул Бамбус Перница За Странични Грб Стомак Прагови-Луксузни

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

?[МЕКИ ПРИЛАГОДЛИВА ВИСИНА ЗА ВАШАТА УДОБНОСТ ] СУПА МОДЕРЕН е БРЗОРАСТЕЧКИ американски бренд кој е ангажиран во дизајнирање не користете белило) Внатрешниот капак на перницата и внатрешното полнење не се перат. Ние искрено ве советуваме да купите 4 пакет. Многу клиенти добиваат 4-6 пакети за размена. И многумина ги испраќаат на пријатели и семејства како подароци. ПРЕМИУМ КАПАК ОД БАМБУС-УЛТРА МЕК, ТОЛКУ УДОБЕН. 3д технологија куќиштето за перници што дише од бамбус влакна ви обезбедува МЕКА УДОБНА средина за спиење. Капакот од бамбус ќе ви помогне да почувствувате ладење кога спиете. машина за покривање бамбус што може да се пере-лесна за нега. СОВРШЕНА ПРИЛАГОДЛИВА МЕМОРИСКА ПЕНА БАМБУСОВА ПЕРНИЦА ЗА СТРАНИЧНИ, ЗАДНИ, СТОМАЧНИ ПРАГОВИ. ЛАДЕЊЕ, УЛТРАЛНА МЕКА, ПОДДРШКА, ПЕРНИЦА ЗА МЕМОРИСКА ПЕНА СО ПРЕМИУМ ВНАТРЕШНО ПОЛНЕЊЕ. ПРИЛАГОДЛИВА ВИСИНА ПЕРНИЦА-ДО ВАС. НАУЧЕН ДИЗАЈН-ОЛЕСНУВАЊЕ НА БОЛКАТА, НАМАЛУВАЊЕ НА ПРИТИСОКОТ. УНИКАТНИОТ ДИЗАЈН НА СТРАНАТА НА ПОВРШИНАТА за ЛАДЕЊЕ ЌЕ ви ДАДЕ ЧУВСТВО НА ЛАДЕЊЕ ЦЕЛА НОЌ. Можете да го допрете ладењето веднаш штом спиете на него. Совршени перници за ладење за спиење, специјално за топли прагови. ПРЕКРАСНИ ПОДАРОЦИ за РОДИТЕЛИТЕ, САМИТЕ СЕБЕ, ПРИЈАТЕЛИТЕ, ЖЕНИТЕ ЗА БРЕМЕНОСТ, ЕНТУЗИЈАСТ ЗА ПАТУВАЊЕ.

Параметри на производот

Слична стока