.

.

Фотц Анти-Лизгање Силикон Со Точки На Рака Зафат Кожата Во Собата, Заштита За Репродукција 4 Контролер, кој 1 парчиња Контролер Кожата + 8 парчиња Палецот Зафат Капи-Д

Фотц Анти-Лизгање Силикон Со Точки На Рака Зафат Кожата Во Собата, Заштита За Репродукција 4 Контролер, кој 1 парчиња Контролер Кожата +

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Мека Силиконски Покритие Кожата Ќе Ве Однесе Екстремни Рака Допир Чувство 4 Видови Дизајн Палецот Зафат Покрива за различни игри побарувачката. Точки НА РАЧНИОТ Зафат НА КОНТРОЛОРОТ PS4 кои Ја Смируваат Мускулната Група На Дланките. Лесен, Тенок, Флексибилен Материјал, Инсталирајте И Заменете Толку Лесно. Ги штити Вашите Контролори од Удари, Гребнатини, Пот, Прашина. Мека Силиконски Покритие Кожата Ќе Ве Однесе Екстремни Рака Допир Чувство. 4 Видови Дизајн Палецот Зафат Покрива за различни игри побарувачката. Точки НА РАЧНИОТ Зафат НА КОНТРОЛОРОТ PS4 кои Ја Смируваат Мускулната Група На Дланките. Лесен, Тенок, Флексибилен Материјал, Инсталирајте И Заменете Толку Лесно. Ги штити Вашите Контролори од Удари, Гребнатини, Пот, Прашина. Предупредување : ОПАСНОСТ ОД ГУШЕЊЕ - мали делови не за деца под 3 години. Мека Силиконска Покривна Кожа ЗА PS4, PS4 Слим или PS4 pro за Sony Play Sation 4 Безжични Контролери (Alias Dual Shock 4).

Параметри на производот

Слична стока