.

.

Пристаниште ЗА Полнење НА КОНТРОЛОРОТ MALILI PS5, користете USB Кабел Тип-C За Поврзување, Playstation5 Dualsense Контролер Пристаниште За Брзо Полнење, PS5 Приклучок ЗА Полнење PS5 Пр?

Пристаниште ЗА Полнење НА КОНТРОЛОРОТ MALILI PS5, користете USB Кабел Тип-C За Поврзување, Playstation5 Dualsense Контролер Пристаниште

DEN 1283.20

Пристапност
Залиха

ДВОЕН ПОЛНАЧ : овој приклучок за полнење е дизајниран специјално за КОНТРОЛОРОТ PS5, може да полни 2 контролери истовремено со адаптер Тип-Ц, кој лесно се вметнува или се извлекува од полнењето на контролорот и ефикасно го штити интерфејсот за полнење на контролорот од абење БРЗО ПОЛНЕЊЕ : Целосно наполнети потреби околу 1~3 часа според различна влезна моќност, различни адаптери може да доведат до разлика од еден час. (Ве молиме користете адаптер над 5 V/2 A за да постигнете најбрза брзина на полнење). ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧИП : интелигентната технологија за микро контрола се применува за управување со кола/излез за да се постигне полнење за конверзија со висока ефикасност. Заштитен од прекумерна струја, прекумерен напон, прегреан или краток спој. НЕЛИЗГАЧКИ ВЛОШКИ : влошките Против лизгање На дното може да го поправат полначот, спречува лизгање На Контролорите и спречува гребење на вашата маса. КОМПАКТЕН ДИЗАЈН : договорен стил, практично поставување. Ниска потрошувачка на енергија во мирување, заштеда на енергија и заштита на животната средина. Задолжително за играчите на играта.

Параметри на производот

Слична стока