.

.

4 Парчиња Влажна Сува Торба За Пелени За Бебиња Водоотпорна Влажна Торба За Перење Патна Торба За Повеќекратна Употреба Платнена Торба За Пелени со 2 Џебни Мали Дец?

4 Парчиња Влажна Сува Торба За Пелени За Бебиња Водоотпорна Влажна Торба За Перење Патна Торба За Повеќекратна Употреба Платнена

DEN 335.84

Пристапност
Залиха

4 Бои : пакетот доаѓа со 4 парчиња платнени пелени со различна боја, вклучувајќи сина, виолетова, розова, портокалова, голема количина може да ви овозможи да го носите вашето бебе влажни и суви пелени во различна торба Издржлив материјал : торбата за пелени за повеќекратна употреба е изработена од квалитетен полиестер со водоотпорен филм ТПУ на задната страна, издржлив и сигурен и еднократно, може да се мие со раце или машина, не е лесна за деформација и избледување, може да се нанесува долго време. Соодветна големина : големината на влажните суви кеси за бебиња е прибл. 30 х 36 см/ 11,8 х 14 инчи и држи околу 5-7 пелени за бебиња, мала тежина и лесен за носење, а пред употреба, може да се преклопи, нема да зазема многу простор. Внимателен дизајн : кесите со платнени пелени имаат двослоен, со 2 џебови со патент, лесни за одвојување валкани и чисти пелени или други влажни предмети, оставете ги вашите предмети поорганизирани, а организаторите на влажната сува торба се опремени со јаже, може да се држат во рака или да се закачат на торбата. Широка примена : мултифункционалните кеси не само што можат да се нанесат како сува и влажна кеса за пелени за бебиња, туку може да се нанесат и како уредна торба, торба за складирање, торба за шминка, чанта, торба за перење, влажна торба за пелени за мачки и можете да ги споделите со вашите пријатели, почетници мајки и колеги. Карактеристики : Широки апликации : влажните кеси за Пливање се добра опрема за носење пелени за бебиња со вас.

Параметри на производот

Material:
polyester, TPU
Size:
as shown in the pictures
Color:
blue, purple, pink, orange
Package includes:
4 x Wet bags :
Notes:
Please allow a little error on the size due to manual measurement. :
The color might exist slightly difference due to different displays. :
Слична стока