.

.

3 пакуваат биотен орална рамнотежа сува уста навлажнувачки гел 1,5 мл Сосрај орални ткива долги

3 пакуваат биотен орална рамнотежа сува уста навлажнувачки гел 1,5 мл Сосрај орални ткива долги

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Биотер Глаксо Смит Клин. За олеснување на симптомите на суво уста, гел за орална рамнотежа на биотен помага да се смири оралните ткива додека се администрира долготрајно олеснување. Тоа е препорачаниот бренд број еден од страна на стоматолозите и хигиеничарите и е дизајниран да обезбеди часови олеснување. Биотен гел за суво уста може да се користи и под протези за подобрување на задржувањето и удобноста. Овој гел за суво уста е сè што ви треба за да ги елиминирате умерените симптоми на суво уста и да одржите трајно олеснување.

Параметри на производот

Слична стока