.

.

Bcoath 30 поставува четки за заби за прсти Силиконски играчки за бебиња чистење играчки чистење четки за заби мачка прсти четка силиконски мачки заби четки за заби куч?

Bcoath 30 поставува четки за заби за прсти Силиконски играчки за бебиња чистење играчки чистење четки за заби мачка прсти четка силиконски мачки

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Чистење на четки за заби за употреба на домаќинства- лесен и преносен, лесен за носење додека Играчки за новороденче- лесен и преносен, лесен за носење додека. Четки за заби на прсти- Процесот на чистење не ги оштетува забите или непцата. Практични четки за заби на прсти- не боли со заби и непца на вашето домашно милениче во процесот на чистење на истите. Четки за заби за мачки- Премиум материјал ја обезбедува неговата издржливост и практичност. Список на пакети 30 x комплети на четки за заби на прсти - изработени од врвен материјал, тој е и практичен во употреба на уредот за чистење на заби за миленичиња. - Помогнете им да се четкаат, а вашето домашно милениче ќе ужива во четката за заби за прсти за четка. - Материјал : Силикон, пластична четка за прсти на кученца. - Нежно ги чисти и масаже чувствителните непцата на миленичето, тренирајќи ги четката за заби за заби за заби. - Големина : околу 7,00x3.18inch Алатки за орално чистење на миленичиња. - Ергономската форма се вклопува удобно на прстот, а удобните, еластични влакната обезбедуваат нежна, масивно чувство на силиконска четка за заби за миленичиња.

Параметри на производот

Слична стока