.

.

Кисангел четка за заби Детска моќност четки за заби Електрична чистачка четка за бебешки четки за заби ipx7 заби, розов детски детергент, апс апс, режим за полнење на ?

Кисангел четка за заби Детска моќност четки за заби Електрична чистачка четка за бебешки четки за заби ipx7 заби, розов детски детергент, апс

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

апс Електрични четки за заби : Дизајн на цртани филмови, свеж и убав изглед го зголемуваат интересот на децата. Детски четки за заби за напојување : Безбедни, брзи и удобни, лесни за употреба дома или патување. Електрична четка за чистач : Четка за кожата, заштитувајќи ги вашите деца за џвакање и заби од оштетување. Бебе четки за заби : Околу забите 360 степени, обезбедувајќи удобно чувство на четкање. IPX7 Заби за заби : Четката за заби во форма на U може да ги исчисти сите заби одеднаш. Пакетот вклучува 1 x електрична четка за заби 1 x USB кабел 1 x Рачни карактеристики - Време на полнење : четка за чистење орално чистење 120 мин. - Автоматската четка за заби за деца може да го промовира здравјето на непцата и забите преку 6 различни режими за чистење на заби. - Ергономска глава на четка во форма на U, погодна за форма и механика на детска структура на забите, орална чистачка за заби. - Безбедна, брза и удобна, лесна за употреба дома или заби за заби за заби за заби. - Големина : околу 10.18inch меки влакната четка за заби. - Погодно за чистач на заби стари 2-6 години. - Родителите не мора да се соочуваат со лице за да ги поттикнат децата да ги четкаат забите чистење на заби за чистење на уста.

Параметри на производот

Слична стока