.

.

4 Кутија Сигнал Анти Кариес Паста За Заби Шуплина Борец Најдобар Некогаш Активен Микро Калциум Про Флуорид Комплекс за Заштита На Шуплината &засилувач; Долгорочно ?

4 Кутија Сигнал Анти Кариес Паста За Заби Шуплина Борец Најдобар Некогаш Активен Микро Калциум Про Флуорид Комплекс за Заштита На Шуплината

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

4 Кутија Сигнал Анти Кариес Паста За Заби Шуплина Борец 423 мл / 120 мл Секој Еден Најдобар Некогаш Активен Микро Калциум Про Флуорид Комплекс За Заштита На Шуплината И Долгорочно Утврдување. Сигнал Празнина Борец Содржи Содржи Про Флуорид Комплекс И Активни Микро Калциум Помага Да Се Заштитат Забите Од Расипување На Забите И Ефектите Од Киселина Напади. Формулата Помага Да Се Поправат Малите Видливи Дупки Предизвикани Напади На Киселина Во Храната И Обезбедува Заштита На Шуплината И Долгорочно Утврдување. Долготрајно Дејство : Формулата За Заштита Од Кариес Сигнал Содржи Флуор Кој Ги Штити Вашите Заби Дури И Помеѓу Четкање Клинички Докажана Ефикасност Сди Признава Дека Четкањето Двапати Дневно Со Флуоридна Паста За Заби Како Кариес За Заштита На Сигналот Помага Во Одржување На Добро Здравје На Забите. Инструкции : Не Голтајте . Надгледувајте Ги Децата Колку Што Е Потребно Додека Не Бидат Способни Да Користат Без Надзор . Возрасни И Деца 2 Години И Постари Четкајте Ги Забите Темелно После Јадење Или Најмалку Двапати Дневно, Или Користете Според Упатствата На Стоматолог Или Лекар . Деца Под 6 Години : Инструкции За Добри Навики За Четкање И Плакнење ( За Да Се Минимизира Голтањето ) . Деца Под 2 Години : Прашајте Стоматолог Или Лекар. Опис на предметот : 4 Кутија Сигнал Анти Кариес Паста За Заби Шуплина борец 4.23 мл / 120 мл Секој Еден Од Најдобрите Некогаш Активен Микро Калциум Про Флуорид Комплекс За Заштита На Шуплината И Долгорочно Утврдување Сигнал Празнина Борец Содржи Содржи Про Флуорид Комплекс И Активни Микро Калциум Помага Да Се Заштитат Забите Од Расипување на Забите и Ефектите Од Киселина Напади . Формулата Помага Во Напади На Киселина И Обезбедува Заштита На Шуплината И Долгорочно Утврдување . Долготрајно Дејство : Формулата За Заштита Од Кариес Сигнал Содржи Флуор Кој Ги Штити Вашите Заби Дури И Помеѓу Четкање Клинички Докажана Ефикасност Сди Признава Дека Четкањето Двапати Дневно Со Флуоридна Паста За Заби Како Кариес За Заштита На Сигналот Помага Во Одржување На Добро Здравје На Забите .

Параметри на производот

Слична стока