.

.

Стоматолошки орален наводнувач, автоматски орален наводнувач на капацитет од 300 мл за орален здрав

Стоматолошки орален наводнувач, автоматски орален наводнувач на капацитет од 300 мл за орален здрав

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Целата машина започнува со едно копче, три режими можат лесно да се контролираат за да се задоволат различни потреби на чистење на забите Може да навлезе во празнините помеѓу забите за да се отстрани остатокот од храна, мека нечистотија и да се отстрани лошиот здив. Погоден за повеќето луѓе. Може длабоко да ги исчисти заградите и да ги отстрани остатоците од храна во близина на загради и загради. Погодно за луѓе со загради за употреба. Длабоко во празнините на забите за прецизно чистење, 300мл капацитет на резервоарот за вода, висока ефикасност за чистење. Уникатен целосно отворен дизајн, лесен за чистење на резервоарот за вода, длабоко чистење и подобра грижа за вашиот орален здрав. Уникатен целосно отворен дизајн, лесен за чистење на резервоарот за вода, длабоко чистење и подобра грижа за вашиот орален здрав. Може да навлезе во празнините помеѓу забите за да се отстрани остатокот од храна, мека нечистотија и да се отстрани лошиот здив. Погодно за повеќето луѓе. Може длабоко да ги исчисти заградите и да ги отстрани остатоците од храна во близина на загради и загради. Погодно за луѓе со загради за употреба. Длабоко во празнините на забите за прецизно чистење, 300мл капацитет на резервоарот за вода, висока ефикасност за чистење. Целата машина започнува со едно копче, три режими можат лесно да се контролираат за да се задоволат различни потреби на чистење на забите. Спецификација : Тип на ставка : Стоматолошки орални наводнувања на забите : Пластичен напон за полнење : 5 Wadapter : DC5 VWater Capasut Capasate : 300 mlpressure Опсег : 30-110psipulse Фреквенција на фреквенција на фреквенција на фреквенција : 1400-1800 times/min Battery : 1400m Ah lithium battery (built-in) Function : Clean gums, clean teeth, prevent tooth caries, effectively remove dental plaque, prevent gingivitis, reduce gingival bleeding Characteristics : 1.

Параметри на производот

Item Type:
Dental Oral Irrigator
Material:
Plastic
Charging Voltage:
5 W
Adapter:
DC5V
Water Storage Capacity :
300 ml
Pressure Range :
30-110psi
Pulse Frequency :
1400-1800 times/min
Battery :
1400mAh lithium battery (built-in)
Function:
Clean gums, clean teeth, prevent tooth caries, effectively remove dental plaque, prevent gingivitis, reduce gingival bleeding
Characteristics:
1. High frequency pulse, strong power output, equipped with intelligent stability system, continuous constant force cleaning. Strong power, good endurance. The body is waterproof and not afraid of washing, easy to carry.:
2. Fully open design, easy to clean the water tank, special internal leakproof design.:
3. One charge can be used for one week.:
Recommended approach:
1. Hold the main engine in an upright position with the tip of the nozzle facing the teeth.:
2. Please keep the equipment perpendicular to the cleaning part to obtain the best effect.The mouth is slightly open so that the water in the flushing inlet can be set aside.Press the switch button to start flushing.:
Package List:
1 x Host :
2 x:
Слична стока