.

.

Човек Нега На Лице Нова Детска Четка За Заби Силиконска Четка Рачка Цртан Филм Ракета Суперфина Мека Рачна Четка За Заби Четка За Заби За Мали Деца Меки Влакна Четк?

Човек Нега На Лице Нова Детска Четка За Заби Силиконска Четка Рачка Цртан Филм Ракета Суперфина Мека Рачна Четка За Заби Четка За

DEN 70.24

Пристапност
Залиха

Осветлете Ги Вашите Деца-Секоја Од Овие Детски Четки За Заби Е Направена Со Меки Влакна Што Се Наменети За Забите На Вашите Деца Борете Се Со Шуплините, Зајакнете Ги Непцата И Промовирајте Рутина За Четкање Во Семејството. Овие Детски Четки За Заби, Вшмукување Четка За Заби Се Исто Така Спакувани Што Лесно Може Да Се Донесат Како Четка За Заби За Патување Или Четка За Заби За Кампување. Пакет Четка За Заби За Мали Деца Која Е Направена Со Висококвалитетни Материјали Кои Ќе Ја Задржат Устата. Висок Квалитет-Нашите Деца Мека Четка За Заби Се Дизајнирани Да Се Користат Повеќе Пати, Дури И До Месеци! Вее Бидете Изненадени Од Тоа Колку Долго Траат Нашите Детски Четки За Заби Во Споредба Со Нашите Конкуренти. Нашата Детска Четка За Заби Е Дизајнирана Со Совршена Големина На Главата Која Обезбедува Сеопфатни Чисти Заби, Борбена Плоча И Исто Така Може Да Ги Извади Штетните Честички Што Предизвикуваат Лош Здив За Позадоволителна Пост Чиста Средина.

Параметри на производот

Слична стока