.

.

Таблети за чистење на протези Кансопа - 120 пакувања - средства за чистење на протези - чистачи на фиксатор за ортотика, орални_ и ноќни чувари до отстранување на_одор ?

Таблети за чистење на протези Кансопа - 120 пакувања - средства за чистење на протези - чистачи на фиксатор за ортотика, орални_ и ноќни чувари

DEN 94.40

Пристапност
Залиха

◆ Подолг живот за држачи - држачот има подолг животен век Чистачот на протези може и на вашиот апарат и обезбојување. Нашите чувари на забите и дисковите за чистење на забите помагаат да се задржи држачот подолг временски период, одржувајќи ги целосно чисти и светли. ◆ Работата направена без груби хемикалии : Поминавме безброј часови во развој и усовршување на овие таблети за чистење на протези на јачина; Резултатот е таблети за задржување и протези кои всушност работат и без никаков или груб вкус како табулатори за чистење на протези. ◆ 3 минути и 3 едноставни чекори - Нашиот лесен за употреба на делумно средство за чистење на протези обезбедува брзо и ефикасно чистење на вашите уреди Д -ентитет без да ги гребете нивните површини. Сè што треба да направите е да испуштите 1 таблета во чаша, поставете го држачот и исплакнете го по 3 минути. ◆ Брзо отстранува_унишлит_стајнс_ Нашите таблети за чистење на држачи RESTORE_DENTAL APRAINCES до PEFICT_CLARITY, BLIGHT_AND STOLEN протези за и чувство. ◆ Разновидно решение за чистење за сите уреди : тоа е за сите ваши потреби за чистење; Сопствената мешавина на состојки ефикасно чисти и жичани држачи, чисти држачи, јасни усогласувачи, чувари на уста, ноќни чувари и многу повеќе. ◆ Подолг живот за држачи - држачот има подолг животен век. Чистачот на протези може и на вашиот апарат и обезбојување. Нашите чувари на забите и дисковите за чистење на забите помагаат да се задржи држачот подолг временски период, одржувајќи ги целосно чисти и светли. ◆ Работата направена без груби хемикалии : Поминавме безброј часови во развој и усовршување на овие таблети за чистење на протези на јачина; Резултатот е таблети за задржување и протези кои всушност работат и без никаков или груб вкус како табулатори за чистење на протези. ◆ 3 минути и 3 едноставни чекори - Нашиот лесен за употреба на делумно средство за чистење на протези обезбедува брзо и ефикасно чистење на вашите уреди Д -ентитет без да ги гребете нивните површини.

Параметри на производот

Слична стока