.

.

Слатки Клипови За Коса За Девојчиња 16 ПАРЧИЊА Лакови За Коса Бебешки Цветни Шноли Додатоци За Коса За Девојчиња Мали Деца Детски Алигаторски Клипови За Коса За Мал?

Слатки Клипови За Коса За Девојчиња 16 ПАРЧИЊА Лакови За Коса Бебешки Цветни Шноли Додатоци За Коса За Девојчиња Мали Деца Детски Алигаторски

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

СИМПАТИЧНА-16 ПАРЧИЊА : ќе добиете 16 парчиња слатки клипови за коса за бебиња рачно изработени со висококвалитетен материјал, вклучувајќи памук, чипка и ленена ткаенина. УДОБНОСТ : алигаторските клипови за коса за девојчиња се дизајнирани да не ја повредуваат косата на бебето.Лакот за коса е со алигаторски клипови.повеќето од нив се прикачени на целосно обложен клип,мек и без лизгање. ПОГОДЕН ЗА сите ПРИЛИКИ : овие слатки клипови за коса за девојчиња може да се применат во различни прилики : роденденски забави,тушеви за бебиња, семејна фотографија и секојдневно wearing.it на одличен избор за украсување плетенки, опашки и пигтили одговараат на различни тимови. Во БОГАТИ ФОРМИ : рачно Изработените убави девојки за коса вклучуваат различни форми како цвет,лак,ѕвезда, животно.вашето бебе може да одговара на секоја облека со различни форми клипови за коса секој ден.

Параметри на производот

Слична стока