.

.

Амплим Премиум 2-Пакет Пакет За Заштита Од Слух За Слушање За Мали Деца Деца Тинејџери Возрасни И Инфрацрвен Дигитален Термометар За Чело без Допир без Боја За Возр?

Амплим Премиум 2-Пакет Пакет За Заштита Од Слух За Слушање За Мали Деца Деца Тинејџери Возрасни И Инфрацрвен Дигитален Термометар

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

ДЕТСКА ЗАШТИТА ЗА УШИ БЕЗ БАТЕРИЈА : безбедносни слушалки за уши за спокојство, слушалки за заштита од уши за намалување на бучавата ефикасно го намалува нивото на бучава предизвикано од гласна музика, концерт, аеродром, градежништво, спиење, активности на отворено, спортски настани, трки, големи гужви, филмови, машини, косење, Градинарски Пренослив и рачен; Електронскиот термометар вклучува 2 ааа батерии ВИСОК КВАЛИТЕТ : Доверлива Американска компанија; Ги Исполнува стандардите и прописите; фабрички тестирани и доаѓа со 2 годишна гаранција. Брза Премиер испорака подобни; Произведени Во Кина. СВЕТСКИ СТАНДАРДИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ : Идеален За заштита на ушите кај децата. Тестиран и Сертифициран за исполнување НА АНСИ С3.19 (Американски Национален Институт За Стандарди), ЦЕ ЕН 352.1 (Европски Стандард) И Австралиски Стандард КАКО/НЗС 1270-2002 Стандарди. Дете/дете/новороденче/тинејџер/возрасни слушалки за намалување на звукот/ушни пригушувачи.

Параметри на производот

Слична стока