.

.

МОНОИ ДЕ ТАХИТИ ВАНИЛА ТИКИ МАСЛО Природни / ЧИСТИ БОТАНИЧКИ ПРОИЗВОДИ. ЗА ЛИЦЕТО, ТЕЛОТО, РАЦЕТЕ, НОЗЕТЕ, МАСАЖА, НОКТИТЕ &засилувач; НЕГА НА КОСА и УСНИ.

МОНОИ ДЕ ТАХИТИ ВАНИЛА ТИКИ МАСЛО Природни / ЧИСТИ БОТАНИЧКИ ПРОИЗВОДИ. ЗА ЛИЦЕТО, ТЕЛОТО, РАЦЕТЕ, НОЗЕТЕ, МАСАЖА, НОКТИТЕ

DEN 772.80

Пристапност
Залиха

Едно од најнеобичните масла за нега на кожата, телото и косата со инфузија Од Масло од ванила Малку Оди Долг Пат, Брзо Се Апсорбира, Не Е Мрсна, Без Хемикалии, не е тестирана На Животни, не содржи никакви конзерванси. МОНОИ ДЕ ТАХИТИ МАСЛОТО ОД ВАНИЛА ТИКИ е извонредно Масло за нега на кожата, телото и косата. Продира и ја хидрира кожата брзо и ја намалува транс-епидермалната загуба на вода. МОНОИ ДЕ ТАХИТИ МАСЛОТО ОД ВАНИЛА тики покажува добра способност за ширење на кожата, што ја прави идеална како масло за масажа или масло за тело, и може да се додаде во сапуни, креми, лосиони, путери за тело и многу повеќе. МОНОИ ДЕ ТАХИТИ МАСЛОТО ОД ВАНИЛА тики помага оштетена кожа како ИЗГОРЕНИЦИ, РАНИ, ИСЕКОТИНИ, ЛУЗНИ, ЧЕШАЊЕ, ЛУШПЕСТИ, ИРИТИРАНИ СОСТОЈБИ на КОЖАТА како ШТО СЕ ЕГЗЕМА и ПСОРИЈАЗА. Користете го и на области на кои им треба дополнително внимание како лактите и колената. МОНОИ ДЕ ТАХИТИ МАСЛОТО ОД ВАНИЛА тики помага ЗА ОШТЕТЕНА КОСА, СУВ СКАЛП и КРШЛИВИ НОКТИ. Ботаничка Убавина Монои де Тахити Маслото Од Ванила Тики поседува извонредна способност за негување, навлажнување и подобрување на еластичноста на кожата. Монои Де Тахити Маслото Од Ванила тики може да се користи за смирување на сувата кожа, брчките и се смета за погодно за сите типови кожа, особено за сува и зрела кожа што старее. МОНОИ ДЕ ТАХИТИ МАСЛОТО ОД ВАНИЛА тики помага ЗА ОШТЕТЕНА КОСА и СУВ СКАЛП. МОНОИ ДЕ ТАХИТИ МАСЛОТО ОД ВАНИЛА тики промовира свиленкаста мека коса, спречува губење на влага и додава еластичност и еластичност, а исто така обезбедува непосреден сјај и сјај и помага да се поправат расцепените врвови. Монои Де Тахити Маслото Од Ванила тики помага да се одржат ноктите силни и здрави и да се одржуваат кутикулите меки и податливи.

Параметри на производот

Слична стока