.

.

25 парчиња Транспарентна Самостојна Маска За Очи Мувла Маска За Лице Маркер Пренослива Маска За Очи За Повеќекратна Употреба Поставете Плоча За Фиоки За Овошје Зел?

25 парчиња Транспарентна Самостојна Маска За Очи Мувла Маска За Лице Маркер Пренослива Маска За Очи За Повеќекратна Употреба Поставете

DEN 119.36

Пристапност
Залиха

●Изработен од висококвалитетен пластичен материјал, безбеден и еколошки, нетоксичен и издржлив за употреба Може да се користи ЗА самостојна маска за очи, треба да се користи со машина за маска за лице, едноставна операција. ●Лесен за чистење, еднократно, помалку материјал за маската, важна самостојна алатка за производи за нега на кожата. ●Мала тежина, мала големина, лесна за чување и носење, погодна за домашни и професионални салони за убавина. Ви овозможува да уживате во самостојната убавина без да излезете од дома. +25 парчиња калапи за маски за очи се достапни за употреба, ги задоволуваат вашите различни потреби, удобни и практични. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Предмет Тип : Маска За Очи Материјал За Мувла : Пластична Боја : Проѕирна Количина : 25 парчиња (1 парче може да направи 1 пар маска за очи) Единечна Големина : Прибл.4 Во Ефикасност : направете маска за очи рачно, треба да се користи Со Список На Пакети со машини за маски за лице : 25 x Мувла За Маска За Очи.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Eyes Mask Mold
Material:
Plastic
Color:
Transparent
Quantity:
25pcs (1pc can make 1 pair of eye mask)
Single Size:
Approx. 4.5 x 6cm / 1.8 x 2.4in
Efficacy:
Make eye mask manually, need to be used with a facial mask machine
Package List:
25 x Eyes Mask Mold:
Слична стока