.

.

Крем За Зголемување На градите, Нега на Градите Зацврстување Кревање На Градите Брз Раст Крем За Зголемување Голема Биста Тело 40гр

Крем За Зголемување На градите, Нега на Градите Зацврстување Кревање На Градите Брз Раст Крем За Зголемување Голема Биста Тело 40гр

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

КРЕМ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ на ГРАДИТЕ : кремот го забрзува активирањето на клетките на целата дојка, подигнете ги градите за краток временски период Покрај тоа, состојките можат ефикасно да се спротивстават на олабавување на ткивото, да ви помогнат да ги подобрите и подигнете градите за едно време и да ја направите вашата телесна линија уште попривлечна. ЕФЕКТ НА ПРОИЗВОДОТ : кремот може да ја направи кожата цврста, им помага на градите да се подигнат, градите се цврсти, градите се зајакнуваат, градите се зголемуваат, а градите се обезбедени со доволна исхрана. Подобрете ја бојата на градите и направете ги градите цврсти и еластични. Ефикасно ја подобрува мекоста, одржува цврста и исправена и ви помага да создадете фасцинантна крива на градите. ПОГОДЕН ЗА СЕКАКОВ ТИП НА КОЖА : нашите производи се погодни за сите возрасти и се погодни за секаков тип на кожа. Користете го кремот постојано за да постигнете целосен развој на вашата биста. Тоа помага да се подобри големината и обликот на бистата за поцелосни гради и построги гради. БРЗО ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА РАСТОТ : кремот за Гради може ефикасно да ги ископа каналите за испорака на исхрана на градите, да ја забрза апсорпцијата на хранливи материи од клетките. Промовирајте го зголемувањето на масното ткиво во градите, направете ги градите поеластични, исправени. КАКО ДА СЕ КОРИСТИ : важно е жените да го одржуваат својот д¦колет¦ здрав, тоник и цврст. Нанесете еднаш дневно, во најдобар случај навечер со лесна масажа од дното кон врвот почнувајќи од надворешниот дел на градите кон внатре.

Параметри на производот

Condition:
Brand New
Color:
As Picture Show
Package Weight:
Approx 63g
Method:
Take a proper amount of this product after bathing with hot water every night, apply it evenly on both sides of the breast, massage for a while. :
Package List:
1 * 40g Breast Enlargement Cream :
Note:
1. If you have any skin discomfort, please stop using it. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Слична стока