.

.

ЗУЈОН 20 Парчиња Торба За Заштеда на Сапун Сисал Торба За Сапун Пенење И Сушење Држач За Сапун За Пилинг Решетка Торбичка За Сапун Со Врвка И Дрвена Мушка За Масажа Н?

ЗУЈОН 20 Парчиња Торба За Заштеда на Сапун Сисал Торба За Сапун Пенење И Сушење Држач За Сапун За Пилинг Решетка Торбичка За

DEN 271.84

Пристапност
Залиха

Е добиете 20 парчиња торбички за пилинг со сапун со врвка и дрвена мушка, доволно количество за да ги користите и споделите со пријателите, класичниот стил ќе ве натера да уживате во релаксирачко време за капење €Сигурен Материјал Q : овие кеси за сапуница се направени од памук и ленен материјал, меки и безбедни, сигурни и повеќекратно, не се лесни за кршење или бледнеење, што може да ви служи долго време. ●Соодветна Големина : Овие кеси за сапуница за туш измерете околу 14 х 9 см/ 5,51 х 3,54 инчи, соодветна големина за повеќето сапуни, кои ви овозможуваат лесно да ги ставате вашите видови сапуни. ●Лесен За Употреба● : нашите штедачи за сапун за сапун се лесни за употреба, само треба прво да ги навлажнете, да го ставите сапунот врз нив и нежно да ги истриете, што наскоро ќе произведе богата и нежна пена, а потоа можете да ги закачите на куката на проветрено место по употреба, кои се чисти и удобни. ®Широко Применливо : кесите за Сапуница се практични и корисни алатки, кои можат да се нанесат за пилинг и масажа, погодни за кожа на стапалата, лактите и колената, за производство на пена и сапун за пенење, дополнително ослободување на мирисот на сапунот, што ќе ве направи опуштете се и среќни при туширање. Карактеристики : Дизајн На Врвка За Влечење : торбата за заштеда на сапун е дизајнирана со врвка за влечење, погодна за затворање и отворање, така што сапунот може лесно да се стави и да не се лизне лесно; По туширање, извадете го сапунот, исчистете го со вода и закачете го да се исуши за следната употреба.

Параметри на производот

Слична стока