.

.

Врела и потопло електрично зацрвстување на заоблена глава

Врела и потопло електрично зацрвстување на заоблена глава

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Веѓата сува коса и скалпот целосно Дел коса во еднакви количини од околу ½ должина и длабочина на чешел. Веѓата сува коса и скалпот целосно. Дел коса во еднакви количини од околу ½ должина и длабочина на чешел.

Параметри на производот

Слична стока