.

.

Лалафина 3 парчиња Антички Дневен Стап За Венчавки Стапчиња За Јадење Кристален Игла Кинески Ресни Жени За Јапонски Разнобојни Гроздобер Традиционални Дами Наста?

Лалафина 3 парчиња Антички Дневен Стап За Венчавки Стапчиња За Јадење Кристален Игла Кинески Ресни Жени За Јапонски Разнобојни

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

КРИСТАЛНИ ШНОЛИ совршен уникатен подарок за вас и вие сакани, пријатели, семејство, Многу ќе им се допадне. СТАПЧИЊА ЗА КОСА за ЖЕНИ - стапчето за коса има моден дизајн, лесно ЗА ВАС ДА ГО НАПРАВИТЕ вашиот стил на коса. СТАП ЗА КОСА ОД ПЕПЕРУТКА КРИСТАЛНО СТАПЧЕ ЗА КОСА УКРАСНИ ШНОЛИ ЗА ЖЕНИ СТАПЧЕ ЗА КОСА ОД ШУПЛИВИ МЕТАЛИ СТАПЧИЊА ЗА КОСА ОД КРИСТАЛ ЗА ДОЛГА КОСА ГРОЗДОБЕР СТАПЧЕ ЗА КОСА ОД РЕСНИ за БУХТИ Погоден за секоја пригода, како што се свадба, Роденден, Денот на Вљубените, Годишнина. Гроздобер фиба - Специјално дизајниран за дами или дами да носат за шопинг, одмор, забави, прослави и други прилики. ДОЛГА РЕСНА КОСА стап - Употреба : наменета за жени или дами да носат во шопинг, секојдневен, забави, прослави и така натаму. Пакет Листа 3 х Карактеристики на фиба-Моден дизајн, одличен и лесен за ВАС да ГО НАПРАВИТЕ вашиот стил на коса стапчиња за коса од кристал. - Големина : околу 16х5х1см јапонски додатоци за коса. - Боја : небесно-сини метални стапчиња за коса. - Ќе бидете ѕвезда што сјае во толпата кога ја носите уметничка игла за коса. - Кристалниот дизајн го прави овој производ пошик и уникатен Гроздобер Стап За Коса. - Совршен уникатен подарок за вас и вие сакани, пријатели, семејство,.

Параметри на производот

Слична стока