.

.

Емеливор Тропски Лисја Цвеќиња Микрофибер Крпа За Коса За Жени Супер Абсорбента За Брзо Сушење На Косата За Кадрава Коса Жени Долга Густа Коса Деца

Емеливор Тропски Лисја Цвеќиња Микрофибер Крпа За Коса За Жени Супер Абсорбента За Брзо Сушење На Косата За Кадрава Коса Жени Долга Густа Коса

DEN 143.84

Пристапност
Залиха

~~Големина Одговараат На Сите● : големината на крпата за коса од микрофибер е 24,4*9,45 инчи, една големина одговара на сите( жени, мажи, возрасни и деца) Погоден за сите фризури : долга коса, кратка коса, кадрава коса, права коса, бушава коса, рамна коса итн. Без разлика каков стил на коса, нашата крпа за коса од микрофибер може да ги задоволи вашите потреби. ~ ● Брзо сушење и Дишење : Нашата крпа за коса од микрофибер е изработена од 100% полиестер, материјал од корално руно, супер мека, одлична апсорпција на вода и може нежно и брзо да ја исуши косата за да спречи грубост и оштетување. Има добра пропустливост на воздухот. Кога ќе ја завиткате косата со неа, скалпот и косата нема да се чувствуваат затегнати. ~ ~ Лесен За Употреба И Заштеда На Време : Уникатната форма и дизајнот на бравата го олеснуваат носењето и фиксирањето на крпата за коса од микрофибер. Треба само да ја завиткате косата во крпа за коса од микрофибер, да ја извртувате крпата за коса и да го закачите копчето. Тој е многу лесен, така што нема да го почувствувате тешкото чувство. Можете да нашминкате или правите други работи додека чекате да се исуши косата, заштедувајќи ви време. ~ ~ Издржлив и Не Е Лесен За Паѓање Q : Нашата крпа За коса од микрофибер со дизајн на рабови, нема лесно да пукне, носи или деформира дури и ако се користи и мие од ден на ден. Дизајнот на бравата го прави едноставен и удобен за употреба, само закачете го копчето, природно ќе се прилагоди според волуменот на вашата коса и ќе биде цврсто фиксиран на вашата глава и нема лесно да падне. ~ ~ Повеќенаменски и Идеален Подарок : крпата за коса од микрофибер е погодна за возрасни и деца со сите типови коса при секојдневно сушење на косата и нега на коса. Исто така е многу погоден за кога нега на кожата, чистење на лицето, јога, работа, спорт и други активности во затворен простор. Тоа е одличен подарок за семејството, пријателите, мајките и девојките. Дали сеуште се грижите за оштетувањето на квалитетот на косата предизвикано од енергично користење крпа или фен за коса за сушење на косата? Нашата крпа за коса од микрофибер е супер мека и може брзо да ја исуши вашата коса, намалувајќи ја штетата предизвикана од сушењето на косата и може ефикасно да ви заштеди време. Спецификација : Големина : 24,4 х 9,45 инчен Материјал : 100% Полиестер (ткаенина од корално руно) Моден Дизајн : Дизајн На Тока + Дизајн На Раб + Еднострано Печатење * Големина Одговара на сите жени, мажи, возрасни и деца од сите стилови на коса и типови коса, задоволувајќи ги потребите на сите членови на вашето семејство.

Параметри на производот

Size:
24.4 x 9.45 inch:
Material:
100% polyester (coral fleece fabric):
Fashion Design:
Buckle Design + Edging Design + Single-Sided Printing:
* Size Fit All:
One size fit women, men, adults, and children of all hair styles and hair types, meeting the needs of all your family members.:
* Super Soft & Quick-Drying:
Coral fleece fabric makes it super soft to the touch, and it is highly absorbent, which can quickly dry hair.:
* Breathable & Lightweight:
Hair drying towel has good air permeability, will not make the scalp and hair feel tight. And it's very lightweight, so there will be no heavy feeling on your neck.:
* Unique Buckle Design:
The hair wrap towel with buckle design, easy to use, and it will naturally adjust according to your hair volume, better fixed on your head, and will not fall off easily.:
* Edging Design:
Microfiber hair towel with edging design, so that the hair dryer cap will not be easily worn, cracked and deformed even in continuous use and washing.:
* Save Time:
Just wrap your hair with hair towel, and you can do makeup or other things while waiting for your hair to dry, saving you time.:
* Multiple Uses:
It is very suitable for daily dry hair and hair care, also fit for when you are skin care, facial cleansing, yoga, work, sports and other indoor activities.:
* Ideal Gift:
Give the hair turban towel to your family, friends, mother, girlfriend, you can help them take care for their hair, and they have healthy and beautiful hair.:
Слична стока