.

.

РН УБАВИНА Омбре Синтетичка Плетенка Коса 3 Снопови Се Занимава Афро Џамбо Плетенки Екстензии На Коса Висока Температура Отпорни На Топлина Влакна За Пресврт Капч?

РН УБАВИНА Омбре Синтетичка Плетенка Коса 3 Снопови Се Занимава Афро Џамбо Плетенки Екстензии На Коса Висока Температура Отпорни На Топлина Влакна

DEN 156.32

Пристапност
Залиха

Qual Материјал За Коса : Врвни Квалитетни Влакна Со Висока Температура, Влакна Отпорни На Топлина, Синтетичка Коса Направена Од Човекот, Без Девствена Човечка Коса Квалитет на косата : Користете Висококвалитетни Бои и Влакна, Без Мирис, Брза Боја, Мазна и Мека, Здрава и Издржлива, Без Пролевање И Заплеткување, Лесна За Плетенка и Извртување. Должина на коса : Должина На Преклопување 24 Инчи, Расплетувајте Вкупно 48 Инчи Од Крај до Крај. Quantion : 3 парчиња/пакување, 100 (+/-5)g/компјутери. 5-8 парчиња за полна глава. Омбре Џамбо Плетенка Коса. Qurvle Предност : Професионален Производител Фабрика Снабдување Директно, Стабилност Висок Квалитет Со Евтини Цена. Главна услуга и Обезбедување Квалитет. Испорака од ФБА. Ние Се Приклучиме На Премиерот СО Услугата За Испорака НА ФБА И Одговорни За Сите Наши Производи, А Предметите се Применливи За Примарна Политика За Враќање и Гаранција за Враќање. Обезбедете Беспрекорна Професионална Услуга За Продажба. `+Ставки : Омбре Џамбо Плетенка Коса, Синтетичка Коса за Плетенка. `+Боја : 2 Тон Омбре Боја, Црна/Сребрена Сива Боја. Должина : Преклопени 24 Инчи, 48 Инчи Кога Се Расплетуваат. Quest тежина : 100g (+/-5g)/парче. Вкупно 300 Грама. `+Материјал : Врвен Квалитет Висока Температура На Косата Отпорни На Топлина Влакна Синтетички Коса. Пс : Можете Да Ги Запечатите Плетенките Краевите На Косата Со Топла Вода, Врела Вода, Фен За Коса, Пегла За Коса. Известување : Косата Може Да се Користи Многу Пати, Може да се Измие, Обоена Е, Затоа Не Ја Бојадисувајте Косата Повторно, Инаку Лесно Е Да ја Оштетите Косата.

Параметри на производот

Слична стока