.

.

Убави Женски Клипови За Коса Гроздобер Метал француски Барет Женски Клип За Коса Легура Фиба За Коса Пролет Клип За Коса Од Вилинско Коњче За Девојки Девојка Клипо?

Убави Женски Клипови За Коса Гроздобер Метал француски Барет Женски Клип За Коса Легура Фиба За Коса Пролет Клип За Коса Од Вилинско Коњче За Девојки

DEN 135.84

Пристапност
Залиха

Vintage Firpin Е Дизајниран Да Ја Држи Целата Коса Цврсто И Лесно, Што Ќе Биде Лесно И Практично За Употреба Тоа Може Да Се Испрати До Вашите Женски Пријатели Како Подарок, И Тие Ќе Сметаат Дека Е Многу Практично Да Се Користи. ● Клипот За Коса Во Форма На Вилинско Коњче Може Да Ви Помогне Да Направите Секојдневна И Природна Фризура За Неколку Секунди, Погодна За Дома И Патување. ~ Гроздобер Пролетен Клип За Коса Е Изработен Од Добар Материјал, Безбеден И Издржлив, Може Да Ви Служи Долго Време. Францускиот Клип За Коса Не Се Лизга, Цврсто Ја Фаќа Косата, Не Паѓа Лесно И Не Ја Оштетува Косата. Опис Ако Барате Елегантен Клип За Коса За Фиксирање На Вашата Коса, Тогаш Не Смеете Да Ја Пропуштите Нашата Едноставна И Нежна Штипка За Коса. Изработен Од Легиран Материјал, Тој Е Цврст И Издржлив. Погоден За Купување, Работа, Банкет Или Само Секојдневниот Живот. Карактеристики-Материјал : Легура.- Гроздобер Фиба Е Дизајнирана Да Ја Држи Целата Коса Цврсто И Лесно, Што Ќе Биде Лесно И Практично За Употреба.- Клипот За Коса Во Форма На Вилинско Коњче Може Да Ви Помогне Да Направите Секојдневна И Природна Фризура За Неколку Секунди, Погодна За Дома И Патување.

Параметри на производот

Слична стока