.

.

Јксијанг 100 ПАРЧИЊА Вратоврски За Коса За Жени, 5мм Опашки За Пони Ленти За Коса Разнобојни Еластики За Коса Врски За Коса За Густа Коса Без Оштетување Носители На Оп

Јксијанг 100 ПАРЧИЊА Вратоврски За Коса За Жени, 5мм Опашки За Пони Ленти За Коса Разнобојни Еластики За Коса Врски За Коса За Густа Коса Без

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Супер Вредност 100 Брои : 100 ПАРЧИЊА женските еластични врски за коса се во изобилство во количина, а дизајнот на пакувањето на кутијата е лесен за чување и не е неуреден 10 Класични И Безвременски Бои : Внимателно избрани 10 класични, разноврсни и модни бои, имено светло русокоса, светло пепел кафеава, розова, зелена, црна и така натаму. Одлично за опашки и фризури со плетенки од сите бои на косата. Супер Растеглив И Издржлив : држачите за конска опашка за вратоврска за коса се изработени од врвен еластичен најлонски материјал, меки и еластични за да ја држат вашата коса на место. Чувајте ја косата исправена и не е лесна за пуштање, погодна за сите видови спортови. Без Оштетување На Косата И Без Болка : еластичните ленти на опашката се дизајнирани со совршено заварување и без метал, кој е мазен, без оштетување на косата, супер флексибилен, лесен за ставање и полетување без заплеткување. Широки Апликации : супер еластичните врски за коса се совршени за девојки, жени и мажи' густа, средна или тенка коса. Користете ги еластиките за коса без оштетување за брзо да ја повлечете косата нагоре, да ја одржувате свежа и да ја олесните фитнесот, слободното време, работата и играта. Спецификација : Пакет Вклучувајќи : 100 x Вратоврски За Коса За Жени 1 x Цилиндрична Јасна Кутија За Пакување Големина : Голема Вратоврска За Коса : 0,2 инчи (дебелина) x 2,2 инчи (дијаметар) Јасна Кутија За Пакување : 3,3 инчи (висина) x 3,3 инчи (дијаметар) Материјал : Врски За Коса За Девојчиња : Висококвалитетен Еластичен Најлон Материјал Боја : 10 Бои Карактеристики : држачите за опашка за стилизирање на косата се погодни за тенки, дебели, прави, дебели и кадрава коса.

Параметри на производот

Package Including:
100 x Hair Ties for Women :
1 x Cylindrical Clear Package Box :
Size:
Large Hair Tie:
0.2 inches (thickness) x 2.2 inches (diameter)
Clear Package Box:
3.3inches (height) x 3.3inches (diameter)
Material:
Girl Hair Ties:
High-quality Elastic Nylon Material
Color:
10 colors
Features:
The hair styling ponytail holders are suitable for thin, thick, straight, thick and curly hair. It can create beautiful low or high ponytails with ease, elegant and fashionable. And perfect for any outfit or hairstyle.:
The multicolor elastic hair ties, simple and functional, can hold ponytails well and are perfect for everyday use. It is always available at home, not only for tying hair, but also for sealing food, etc.:
Multi-colored hair ties are great for ponytails, braids and buns of different hair colors. Suitable for various sports such as running, yoga, fitness, skipping rope, tennis, etc.:
WARM WARNING:
Due to different computer monitors, there may be slight colour difference.:
Due to manual measurement, there may be an error of 2-3mm.:
Слична стока