.

.

JCGY Dz Pk, 12 Брои, Daisy Цвет Барети Предвремени Клипови За Коса За Тенка Коса Жени Девојки RW86500-11-D

JCGY Dz Pk, 12 Брои, Daisy Цвет Барети Предвремени Клипови За Коса За Тенка Коса Жени Девојки RW86500-11-D

DEN 175.84

Пристапност
Залиха

JCGY Dz Pk, 12 Брои, daisy цвет barrettes предвремени коса клипови за тенка коса жени девојки мали деца Предвремени Клипови За Коса во дизајн на цвет од маргаритка, украсени со кристали, боја на цвеќе 2 of од 6 бои. 2 секој во сино виолетова роза зелена кафеава шампањ. Родиум боја трим. Цвет украс со димензии 1,75 " х .5", предвремени клип 2 " во должина. најдобро за тенки коса жени, девојки, мали деца. JCGY Dz Pk, 12 Брои, daisy цвет barrettes предвремени коса клипови за тенка коса жени девојки мали деца. Предвремени Клипови За Коса во дизајн на цвет од маргаритка, украсени со кристали, боја на цвеќе 2 of од 6 бои. 2 секој во сино виолетова роза зелена кафеава шампањ. Родиум боја трим. Цвет украс со димензии 1,75 " х .5", предвремени клип 2 " во должина. најдобро за тенки коса жени, девојки, мали деца. Десетина Пакети шноли за коса од маргаритки, 12 брои, шноли со прицврстувачки клипови за жени со тенка коса, девојки, мали деца.

Параметри на производот

Слична стока