.

.

ПУНИКИ Волуменски Клипови За Корен На Коса, Инстант Тресок Природни Меки Клипови За Коса, Виткач За Коса Без Топлина За Долга И Кратка Коса, Инстант Клип За Волумен ?

ПУНИКИ Волуменски Клипови За Корен На Коса, Инстант Тресок Природни Меки Клипови За Коса, Виткач За Коса Без Топлина За Долга И Кратка

DEN 191.84

Пристапност
Залиха

♛€Клипови за Коса За Волумен ● Волуменските Клипови за Коса се направени со АБС материјал Шупливи надвор и површина долга коса заби дизајн, леплива коса цврста, не е лесно да падне, без влечење чувство, и не му наштети на скалпот. ♛●Клипови за јачина На звук За Корени ● клипот За валјак за Коса прифаќа дизајн на патка што е лесен за употреба и цврсто се вклопува во косата. Со еластична пружина погодна за отворање и затворање, и лесно е да се обликуваат меки удирања или кадрици, помагаат да се создадат модерни кадрици за коса и брз стајлинг и обликување,. ♛€Издржлив q Издржлив И лесен за чистење, може да се користи повеќекратно. Оваа женска облека за глава, едноставна и дарежлива фризура, не само што го менува обликот на главата и лицето, туку постигнува и елегантен и сладок темперамент. ♛●Лесни И Лесни За Носење ● клиповите За валјаци за коса се лесни за носење и чување, погодни за патување или одмор, тие нема да го зголемат вашиот товар за носење, ќе ви дадат мека фризура во секое време. ♛€Совршен Подарок Quome декорацијата на клипот За Коса Не само што може да биде прекрасна стегач за коса, туку може да биде и симпатичен мал подарок за вашата девојка, ќерка, сопруга или која било. ?~Волумизирање На Клипови За Коса Коренски Клипови За Волумен На Коса Велкро Клипови За Коса Меки Клипови За Коса Клипови За Обликување Шноли САМОСТОЈНИ Инстант Клипови за Волумен на Коса за Жени~? Карактеристики : € Погоден за сите типови и должина на коса.

Параметри на производот

Слична стока