.

.

Weiping - фризерски салон Голем Detangler Detangling Combate Comber, двоен заоблен заби чешел, издржлива пластика, код за статистика на црвени производи - 403 (боја: зелена, големина:

Weiping - фризерски салон Голем Detangler Detangling Combate Comber, двоен заоблен заби чешел, издржлива пластика, код за статистика

DEN 94.08

Пристапност
Залиха

Ги елиминира јазлите брзо и лесно - затрупли кадрици со помалку удари за помалку оштетувања Со два реда на заоблени заби, се лизга низ кадрици без да се врти или да се искине косата. Коспирајте се за сите типови на коса, сува или влажна коса. Не- и нежно смирувајте и масирајте го скалпот, така што се чувствува освежено и засилено. Отпорен на хемикалии (белење, нијанси, итн. Ние сме еден производител на потрошувачка електроника, произведуваме производ со добар квалитет и цена. Ние придаваме големо значење на секоја повратна информација од Cudescription : - Со два реда на заоблени заби, се лизга низ кадрици без да се врти или да се искинува косата. Вашиот скалп, така што се чувствува освежено заживување на хемикалии за белилото и др.8- Боја : 4 бои Outheral Package Вклучува : 1x чешел за коса.

Параметри на производот

- Material:
plastic
- Size:
Approx. 20x4.5cm/7.9x1.8
- Color:
4 colors optional
Package Includes:
1x Hair comb :
Слична стока