.

.

СОЛУСТ Чешел За Чешел Професионален Сет За Сечење Коса со ножици &засилувач; Чешел Метални Ножици За Сечење Коса И Пластичен Чешел Погоден За Сечење Кастри За Жени ?

СОЛУСТ Чешел За Чешел Професионален Сет За Сечење Коса со ножици &засилувач; Чешел Метални Ножици За Сечење Коса И Пластичен Чешел Погоден

DEN 139.20

Пристапност
Залиха

Ножиците за фризура се изработени од челик, и тешко носат, корозија -, - и не - избледуваат Нашите ergономски машинки за коса се дизајнирани со завртка за прилагодување за да можете лесно да ја наместите машината за сечење на сопствената затегнатост и напнатост. Чешелот е повеќенаменски чешел со широки и фини заби, обезбедувајќи ви еден чешел за две намени. Фризерските ножици се совршени за салонски работници, фризери, бербери и за домашна или лична семејна употреба. Дизајниран да ја скрати косата непречено и рамномерно без да предизвика никакви проблеми на вашите раце. Опис професионални фризерски ножици во собата има одличен квалитет на материјали и изработка. Сечилата ја средуваат косата непречено и рамномерно без да предизвикаат оштетување на рацете и прстите. Покрај тоа, ножиците доаѓаат со завртка за прилагодување за да можете лесно да ја наместите оваа машинка на вашата затегнатост и напнатост.

Параметри на производот

Слична стока