.

.

Перика Еластична Лента За Топење Чипка - 4 ПАРЧИЊА работ бенд за перики,Чипка Топење Бендови За Одржување На Перики во Место, перика поставување бенд,Перика Еластич?

Перика Еластична Лента За Топење Чипка - 4 ПАРЧИЊА работ бенд за перики,Чипка Топење Бендови За Одржување На Перики во Место, перика поставување

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Е-Пошта * Удобно И Издржливо : Еластичните Ленти За Перика Се Изработени Од Ултра Фини Полиестерски Влакна И Високоеластичен Латекс И Лентата За Перики е Толку Мека и Еластична што Нема Да Падне Долго Време, А Вие Дури И Нема да Почувствувате Дека е Таму. Е-Пошта * Лесен За Употреба : Еластичните Ленти За Перика Се Широки И Удобни,Се Одликува Со Велкр Ремен,Нема Потреба Од Врзување Јазли.Лентата За Перики Може Повторно Да Се Користи,Лесна За Чистење И Нега, Лесна За Преклопување И Носење.Велкро На Двата Краја Може Да ја Прилагоди Затегнатоста и Нема да Падне. Е-Пошта * Разновидност На Опции За Боја : Еластичните Ленти За Перика Доаѓаат Со Многу Бои За Да Изберете, Како Црна, Црвена, Жолта, Розова, Сива, Виолетова, Цијан, Црвена Роза, Темно Зелена И Така Натаму.Можете Да Изберете Според Вашите Желби. "Изгледа Природно". Изгледа Природно Со Перика Еластични Ленти, Осигурајте Се Дека Чипка Се Стопи И Беспрекорно И Одржување На Бебето Коса Во Место За Беспрекорен Стопен Изглед На Скалпот.

Параметри на производот

Слична стока