.

.

Сунѓер за коса навивачи, 12 парчиња преносни меки навивачи за коса за стилизирање на ролери за коса меки сунѓер за коса карачи за коса DIY алатки за коса Флексибилни н?

Сунѓер за коса навивачи, 12 парчиња преносни меки навивачи за коса за стилизирање на ролери за коса меки сунѓер за коса карачи за коса DIY

DEN 876.80

Пристапност
Залиха

Сунѓер-пријателски на кожата : Детален стајлинг, природна кадрава коса без да остави впечатоци, удобно и практично Материјал за сунѓер, безбеден и еколошки, пријателски за кожата. ПП материјал : усвојува високо квалитетен PP материјал, добра цврстина, отпорност на абење, стабилни физички и механички својства, не е лесен за деформирање. Безбедно за употреба : Со Радијан, многу е погодно за виткање удирања или краеви на косата, лесен за употреба. Нема потреба да се загрева, не е лесно да се оштети косата и фоликулите на косата. Цврсто клипна коса цврсто : Лесно е да се преврти, цврсто кликнете на косата и не е лесно да се спушти, погодно за создавање на кадрава фризура што ја сакате, едноставна работа. 12 парчиња ролери за коса : 12 парчиња ролери за коса се достапни, доволно за да ги задоволите вашите потреби за употреба, лесна и компактна, совршена за домашна и употреба на патувања. Сунѓер-пријателски на кожата : Детален стајлинг, природна кадрава коса без да остави впечатоци, удобно и практично. Материјал за сунѓер, безбеден и еколошки, пријателски за кожата. ПП материјал : усвојува високо квалитетен PP материјал, добра цврстина, отпорност на абење, стабилни физички и механички својства, не е лесен за деформирање. Безбедно за употреба : Со Радијан, многу е погодно за виткање удирања или краеви на косата, лесен за употреба. Нема потреба да се загрева, не е лесно да се оштети косата и фоликулите на косата. Цврсто клипна коса цврсто : Лесно е да се преврти, цврсто кликнете на косата и не е лесно да се спушти, погодно за создавање на кадрава фризура што ја сакате, едноставна работа. 12 парчиња ролери за коса : 12 парчиња ролери за коса се достапни, доволно за да ги задоволите вашите потреби за употреба, лесна и компактна, совршена за домашна и употреба на патувања. Безбедно за употреба : Со зрачење, тоа е многу погодно за виткање удирања или краеви на косата, лесен за употреба.

Параметри на производот

Item Type:
Sponge Hair Roller
Material:
Sponge+PP
Size:
Approx. 7 x 3 cm / 2.8 x 1.2 inch
Package list:
12 x hair curlers:
Note:
Please allow slight errors due to manual measurement. Thank you for your understanding. :
Слична стока