.

.

Капчиња Игла Кука &засилувач; Чешел Во Собата За Плетенки Корнови Ткаат Продолжување Јамка Апликација Стаорец Опашка Капчиња Игла кука Со стаорец опашка чешел-поч?

Капчиња Игла Кука &засилувач; Чешел Во Собата За Плетенки Корнови Ткаат Продолжување Јамка Апликација Стаорец Опашка Капчиња Игла кука Со стаорец

DEN 79.84

Пристапност
Залиха

Алатка за игла со капчиња за испреплетување на дредлок Капчиња игла за хеклање големи лок екстензии за коса. За Оваа Ставка Специфични информации : целосно 2 парчиња пластични чешли за опашка од стаорци и игла за капчиња чешелот мери приближно. 9 инчи во должина, доволно долго за ракување и ракување, нивните живописни бои ќе ве одржат позитивно расположени за време на процесот на стилизирање. Иглата за капчиња е прибл. 6 инчи во должина. Практичен дизајн : нашиот чешел за задевање со влакна е дизајниран со долга и тенка рачка, што е добро за пресек, разделба на линијата, одвојување и стилизирање на вашите влакна, ќе создаде различни, но убави фризури за кратка или долга коса на луѓето, рачката не е лесна за лизгање и лесна за ракување. Иглата за капчиња мазен дизајн што овозможува лесно продолжување на косата додаток на вашите стилови на плетенка. Добри перформанси : нашите чешли за пинтал се погодни за повеќето типови коса, со отпорна на топлина и флексибилна карактеристика, можат да работат и со шампон за коса и со производи за боење, соодветни и за професионален салон, Бербер И За домашна употреба Издржлив материјал : Овие чешли за стилизирање се изработени од квалитетна пластика, издржливи и антистатички, со мазна и тркалезна површина, можат флексибилно да се справат со вашата долга или кадрава коса и да ја направат Мазна И Свиленкаста Корисна берберска опрема : нашите чешли за опашка од стаорци се универзални и за салонски и берберски материјали, тие можат да послужат како нормални чешли и избори за коса, добри алатки за обликување и стилизирање на сите типови коса, како кратка, долга, права, кадрава, тенка или тешка коса.

Параметри на производот

Слична стока