.

.

Мека глава фен за коса Флексибилно црево за прилагодување на најлонското кабел за прилагодување Телескопска глава на топлина на топлина на косата на косата за кос?

Мека глава фен за коса Флексибилно црево за прилагодување на најлонското кабел за прилагодување Телескопска глава на топлина на

DEN 126.72

Пристапност
Залиха

Широко користете : Аспираторот за сушење на косата не само што може да се користи за сушење на косата, исто така и за длабоко климатизација, боење на косата, топло масло и третман на топлина Брзо сушење : Аспираторот за хаос на фен за фен помага да се загрее и да ја исуши косата рамномерно, што може да заштеди многу време и напор. Најлон пластика : Прицврстувачот на фен за хаос Худ е изработен од најлон, а пластични материјали, цврсти и меки, што е лесен и лесен за носење. Наместете ја големината : Опремено со влечење за да ја прилагодите големината на меката хауба според различни глави, што е удобно за носење. За сите фен за фен : хаус за хаус со флексибилно црево, усвоен дизајн на телескопска млазница, може флексибилно да се прикачи на сите фен за коса. Брзо сушење : Аспираторот за хаос на фен за фен помага да се загрее и да ја исуши косата рамномерно, што може да заштеди многу време и напор. За сите фен за фен : хауба за хаос со флексибилно црево, усвоен дизајн на телескопска млазница, може да биде флексибилно прикачен на сите фен за коса. Наместете ја големината : Опремено со влечење за да ја прилагодите големината на меката хауба според различни глави, што е удобно за носење. Широко користете : Аспираторот за сушење на косата не само што може да се користи за сушење на косата, исто така и за длабоко климатизација, боење на косата, топло масло и третман на топлина.

Параметри на производот

Item Type:
Hairdryer Bonnet Hood
Material:
Nylon, plastic
Function:
1. Heat evenly and blow dry your hair:
2. It can be used for deep conditioning, hair coloring, hot oil and heat treating.:
3. The vent on the top of the product can release more heat.:
4. The telescopic nozzle can be flexibly connected to the hair dryer.:
5. Belt lanyard can be adjusted according to the size of the head.:
6. Safe, light, comfortable and practical.:
7. Apply to all hair dryers.:
Package List:
1 xHairdryer Bonnet Hood:
Слична стока