.

.

AIRIT ПРЕКРАСНИ 4 парчиња Клипови За Нокти За Коса Клип За Вилица За Нелизгање Силно Држење Клипови За Коса За Жени И Девојки Тенка Коса Густа Коса 4 Боја На Располагањ?

AIRIT ПРЕКРАСНИ 4 парчиња Клипови За Нокти За Коса Клип За Вилица За Нелизгање Силно Држење Клипови За Коса За Жени И Девојки Тенка

DEN 1270.40

Пристапност
Залиха

●Повторена Употреба●клипот за Коса е изработен од пластичен материјал, метална пружина, мала тежина, Не е лесен за ' рѓа, цврст и издржлив, висока вредност при употреба, долг работен век,клип За Коса За коса Е Повеќекратно €Големина}Совршена големина, заштедете простор. Тоа е погодно за вас да се одржи, носат, работа и патување.Клипот за коса не се лизга, може цврсто да ја држи косата без да го оштети скалпот и е совршен за елегантни и нежни женски пријатели. ●Едноставен Дизајн●мат клиповите за коса имаат мазни линии и елегантен изглед. Едноставниот и стилски квадратен клип за коса отсекогаш бил симбол на модата. Без разлика дали станува збор за пунџа или други уникатни фризури, овие клипови за канџи можат лесно да се држат и се погодни за сите сезони. Клипови за коса за густа коса, тенка коса, долга коса, кратка коса, кадрава и права коса. ●Широки Апликации ● Носење на овие канџи клип за жени можете да одите во свечени прилики како што се свадби, церемонии, танци или исто така можете да одговарате на некои обрачи, синџири на клучната коска на забави, фитнес, патувања, излети, иг фотографии итн. ●Услуги На клиентите ● Ако имате какви било прашања во врска со клипот за канџи,ве молиме контактирајте со нас што е можно поскоро.Ние придонесуваме да обезбедиме совршена услуга за вас и ќе се потрудиме да се справиме со вашите проблеми,да ви дадеме задоволителен одговор. ●Повторена Употреба●клипот за Коса е изработен од пластичен материјал, метална пружина, мала тежина, Не е лесен за ' рѓа, цврст и издржлив, висока вредност при употреба, долг работен век,клип За Коса За коса Е Повеќекратно. €Големина}Совршена големина, заштедете простор. Тоа е погодно за вас да се одржи, носат, работа и патување.Клипот за коса не се лизга, може цврсто да ја држи косата без да го оштети скалпот и е совршен за елегантни и нежни женски пријатели. ●Едноставен Дизајн●мат клиповите за коса имаат мазни линии и елегантен изглед. Едноставниот и стилски квадратен клип за коса отсекогаш бил симбол на модата. Без разлика дали станува збор за пунџа или други уникатни фризури, овие клипови за канџи можат лесно да се држат и се погодни за сите сезони.

Параметри на производот

Слична стока