.

.

Двоен чешел чешел, чешел Анггрек за зацрвстување на косата за коса од иверица Меки влакната спречуваат статички чешел затегнување на четката за затегнување на кос?

Двоен чешел чешел, чешел Анггрек за зацрвстување на косата за коса од иверица Меки влакната спречуваат статички чешел затегнување

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Шуплива дишеност : Четката за зацрвстување има шуплив грб, што е поставка за дишење што ви овозможува да ја исушите косата побрзо и да стилизирате побрзо Користете со фен за уште подобри резултати и помогнете во создавање на рафинирани фризури. Висококвалитетен материјал : Директната четка е изработена од висококвалитетен ABS материјал, кој е силен и отпорен на абење, не е лесен за кршење и може да се користи долго време. Ергономската рачка е издржлива и издржлива, удобна за држење и го намалува притисокот на раката. Ви овозможува лесно да постигнете убава права коса. Широка употреба : дизајнирано да ги разоткрие сите текстури на косата или услови и да ги третира сите должини на косата. Исправа замрзнати кадрици, тврдоглава коса, густи кадрици и сува оштетена коса во сјајна права коса. Четката за зацрвстување на косата е погодна за дома, берберница, салон за убавина и има широк спектар на употреба. Практичен и преносен : чешел во форма V има двострана четка и пролет во форма на чешел, што е издржлива, влакната се меки и еластични, пролетта може да се користи долго време и не е лесно деформирана, и Покриеноста е широка, со што е лесно да се создадат убави фризури. Чешел за стилизирање на затегнување е лесен и компактен за лесно складирање и преносливост за секојдневно зацрвстување. Безбедно за употреба : Четката за стилизирање е отпорна на топлина, анти-статичка и не ја оштетува косата, правејќи зацрвстување на ветре како што овозможува подобра контрола додека користите алатки за стилизирање. Чешелот за бркање се лизга низ косата за мазна, мазна завршница. Спречете ги изгорениците на рацете. Шуплива дишеност : Четката за зацрвстување има шуплив грб, што е поставка за дишење што ви овозможува да ја исушите косата побрзо и да стилизирате побрзо. Користете со фен за уште подобри резултати и помогнете во создавање на рафинирани фризури. Висококвалитетен материјал : Директната четка е изработена од висококвалитетен ABS материјал, кој е силен и отпорен на абење, не е лесен за кршење и може да се користи долго време. Ергономската рачка е издржлива и издржлива, удобна за држење и го намалува притисокот на раката. Ви овозможува лесно да постигнете убава права коса.

Параметри на производот

Item Type:
Hair Straightening Double Brush Comb
Material:
ABS
Size:
Approx. 23 x 4cm/9.1 x 1.6in
Package List:
1 x Hair Straightening Double Brush Comb:
Note:
Please allow some errors due to manual measurement.:
Слична стока