.

.

СОВРШЕНА КРПА За КОСА За НЕГА на КОСА И Крпа За Виткање За Кадрава Коса Жени И Девојки - Влажно Пловење сотц &засилувач; Микро-Плоп - 1 Голема Крпа За Завиткување На Ко?

СОВРШЕНА КРПА За КОСА За НЕГА на КОСА И Крпа За Виткање За Кадрава Коса Жени И Девојки - Влажно Пловење сотц &засилувач; Микро-Плоп

DEN 479.84

Пристапност
Залиха

Пресврт, плоп, пука, скрцкање, криза или направи пунџа ВАШИОТ пешкир НИКОГАШ нема да падне – благодарение на" Совршеното " затворање. Идеална големина и ткаенина за сушење навистина долга или супер густа коса!. Лесно апсорбира вишок производ и влага. Удобно за спиење за сушење преку ноќ. Ја подобрува природната убавина на вашата коса. ЛЕСНА, АБСОРБЕНТА и ПРОТИВ РАЗЛЕТУВАЊЕ Разгалете ја косата со нашите 40" х 27,5", обвивка за крпи за коса од микрофибер плус две крпи за чистење со навивање од 23,5" х 15" дизајнирани да извлечат доволно влага од вашата коса брзо. НИКОГАШ НЕ ПАЃА-нашата патентирана крпа нема да падне и ние ја дизајниравме да биде екстра мека и тенка, овозможувајќи вашата коса да се исуши до 70% побрзо без потреба од фен. ИДЕАЛЕН ЗА СИТЕ ТИПОВИ КОСА И ОБВИВА 5 НАЧИНИ-Завиткајте ја вашата долга, кратка, кадрава, брановидна или права коса во преден или заден пресврт, плетење или едноставна пунџа.

Параметри на производот

Слична стока