.

.

1005 Парчиња Алатка За Јамка За Коса Со 2 Врвни Алатки За Коса За Опашка, 1 Отстранувач На Машина За Опашка, 2 Алатки За Плетење Коса, 1000 Проѕирни Гумени Ленти За Жени За ?

1005 Парчиња Алатка За Јамка За Коса Со 2 Врвни Алатки За Коса За Опашка, 1 Отстранувач На Машина За Опашка, 2 Алатки За Плетење Коса,

DEN 95.84

Пристапност
Залиха

Што Ќе Добиете? Нашите производи вклучуваат 1000 проѕирни мини гумени ленти,2 парчиња додатоци за плетенка за коса производител на опашка, 1 отстранувач на машина за опашка, 2 алатки за коса со врвна опашка,за стилизирање на коса за жени и девојки €_Голема Вредност 1000 Проѕирни Гумени Ленти За Жени,Изработени од висококвалитетни еколошки материјали, цврсти и издржливи, отпорни на статички електрицитет и висока температура. Нашиот еластичен отстранувач на ленти за коса лесно ги сече врските за коса, без повеќе ризик од оштетување на косата или кинење и кинење на косата, Дури и децата можат безбедно да ја користат. €_Модни Алатки За Коса ● Лесно ви помагаат да креирате едноставни и елегантни фризури за себе или за вашата ќерка во секојдневниот живот. Можете да креирате основен стил, двослоен стил, извртен страничен стил, стил на завиткување на опашката, страничен стил итн. Без разлика на должината или дебелината на косата. €®Широко Се Користи●Лесен и флексибилен, лесен за носење и употреба, што е соодветно за широки прилики, дома, канцеларија, патување.

Параметри на производот

Слична стока