.

.

Опкружувачки Звучник се залага за Сателитски Звучници &засилувач; Полица За Книги Звучници до 22 фунти, Универзален Кат Звучник Монтирање 26 Инчи Со Кабел За Управув?

Опкружувачки Звучник се залага за Сателитски Звучници &засилувач; Полица За Книги Звучници до 22 фунти, Универзален Кат Звучник

DEN 231.68

Пристапност
Залиха

КОМПАТИБИЛНОСТ НА ЗВУЧНИЦИТЕ-држачите за опкружувачки звучници ги држат повеќето звучници на полици за книги до 22 килограми што се користат за сателити, Клипш, Сони, Едификатор, Јамаха, Полк, Визио и други звучници Нема ограничување на моделот на звучникот, само треба да ги ставите звучниците на штандовите на звучниците, тогаш сите сте поставени!. УПРАВУВАЊЕ СО КАБЕЛ - управувањето со кабелот ви овозможува повеќе да не се грижите за неуредните кабли. Овие штандови за звучници имаат вградени жичани дупки од 1,37" € 0,78" за да ги одржуваат неуредните кабли чисти и организирани и да направат вашиот дом да изгледа поуредно. СТАБИЛНА СТАКЛЕНА ОСНОВА-Трапезоидната основа го прави овој звучник постабилен и поубав. Може да го минимизира тресењето предизвикано од звучниците, а ние ќе ги обезбедиме подлошките за стапала што можат да го заштитат подот од гребење. ИЗДРЖЛИВ И СИГУРЕН-столбовите на овој држач за звучници се изработени од тежок челик, кој е многу цврст и нема лесно да се оштети или скрши, така што овие држачи за звучници имаат долг животен век.

Параметри на производот

Слична стока