.

.

Трип Лајт 8-Порт ДИН-Железнички Предвремени-Во Клучен Камен Џек Монтажа Модул Со Заземјување, Прицврстува На Стандардни 35 Милиметарски ДИН Железнички Без Алатки, Т?

Трип Лајт 8-Порт ДИН-Железнички Предвремени-Во Клучен Камен Џек Монтажа Модул Со Заземјување, Прицврстува На Стандардни 35 Милиметарски ДИН Железнички

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

ДИН-ЖЕЛЕЗНИЧКИ ПРИКЛУЧОК ЗА КЛУЧЕВИ И СПОЈКИ : Прифаќа приклучоци и спојки за прицврстување на клучеви и спојки кои ќе ви помогнат да управувате со апликацијата за кабелска мрежа DIN-rail Вградениот клип за монтирање се прицврстува на стандардната ШИНА од 35 мм. Осум празни исечоци компатибилни со сите приклучоци и спојки За клучеви Од Трип лајт. ТЕШКА КОНСТРУКЦИЈА : тешка метална конструкција идеална за индустриски етернет мрежни апликации. Изработени од лим со никел позлата. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : Монтира на стандардна ШИНА од 35 милиметри со помош на вградениот клип за монтирање и не се потребни алатки. Пристаништата се нумерирани за да ви помогнат да ја организирате вашата апликација и да идентификувате специфични врски. Вклучена е жица за заземјување. ТАА-ВО СОГЛАСНОСТ СО НАБАВКИТЕ НА РАСПОРЕДОТ НА ГСА : оваа ѕидна плоча е во согласност со Законот За Федерални Трговски Договори (ТАА), што го прави подобен За Распоредот НА Гса (Администрација На Општи Услуги) и други федерални договори за набавки. ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЈА И БЕСПЛАТНА ТЕХНОЛОШКА ПОДДРШКА : трип лајт гарантира дека овој производ ќе биде ослободен од оригинални дефекти во материјалот и изработката за животниот век на производот. Ако производот треба да се покаже неисправен, Трип Лајт Со задоволство ќе го поправи или замени. Нашиот Тим За Техничка Поддршка со седиште во Чикаго е подготвен да ви помогне преку телефон, е-пошта или разговор. ОРГАНИЗИРА ШИРОК СПЕКТАР НА ЕТЕРНЕТ МРЕЖНИ ЛЕПЕНКИ КАБЛИ ВО ВАШАТА ИНСТАЛАЦИЈА НА ДИН-ЖЕЛЕЗНИЦА : овој панел за монтирање на дин-железница ви овозможува да управувате со меѓусебната поврзаност на мрежниот кабел со осум празни исечоци, во кои се сместени сите приклучоци за прицврстување На лајт и спојници во линија.

Параметри на производот

Слична стока