.

.

Неочи Полици За Складирање На Бања,Рамки За Складирање На Мијалник Без Удар На Подот Погоден За Единица За Складирање На Тоалет, Складирање На Бања, Полица за Перењ?

Неочи Полици За Складирање На Бања,Рамки За Складирање На Мијалник Без Удар На Подот Погоден За Единица За Складирање На Тоалет,

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

1, Материјал : Изработен од нерѓосувачки Челик,Метален Фраменг и Издржлив,Не Е Лесен за ' рѓа,Металниот Материјал Лесно се Чисти 2, Извонредна Изработка : Изработена Од Метал,Мазна Површина, Издржлива,Не Е Лесна за ' рѓа.Додатоците за Монтирање Лесно се Склопуваат и Расклопуваат. 3, Издржлива Решетка за Складирање Бања : Голем Капацитет,Бесплатно Складирање Мали Мијалници,Тоалети,Висечки Крпи,Чорапи и Други Ситници. 4, Цел : Целосно Искористете Го Просторот над Машината за Перење И Тоалетот, Погоден за Бања,Балкон,Семејна Употреба,Пријателство,Wgifts,Внатрешна Декорација. 5, Генијален Простор За Складирање : На Полицата во Бањата И Треба Мал Простор и Обезбедува Многу Простор за Складирање. 1, Материјал : Изработен од нерѓосувачки Челик,Метален Фраменг и Издржлив,Не Е Лесен за ' рѓа,Металниот Материјал Лесно се Чисти. 2, Извонредна Изработка : Изработена Од Метал,Мазна Површина, Издржлива,Не Е Лесна за ' рѓа.Додатоците за Монтирање Лесно се Склопуваат и Расклопуваат. 3, Издржлива Решетка за Складирање Бања : Голем Капацитет,Бесплатно Складирање Мали Мијалници,Тоалети,Висечки Крпи,Чорапи и Други Ситници. 4, Цел : Целосно Искористете Го Просторот над Машината за Перење И Тоалетот, Погоден за Бања,Балкон,Семејна Употреба,Пријателство,Wgifts,Внатрешна Декорација.

Параметри на производот

Слична стока