.

.

Помошник За Складирање НА ВОРКУЛ Држачи За Четки За Заби Од Нерѓосувачки Челик Држач За Држач Монтиран На Ѕид-Бесплатна Електрична Кутија За Складирање На Решетка?

Помошник За Складирање НА ВОРКУЛ Држачи За Четки За Заби Од Нерѓосувачки Челик Држач За Држач Монтиран На Ѕид-Бесплатна Електрична

DEN 164.16

Пристапност
Залиха

Совршено за четка за заби и чаша, чувајте ги чисти и суви Лесен за пренослив виси. Дизајн без удари, лесен за инсталирање и отстранување, удобен за употреба. Изработени од висококвалитетен материјал, овие држачи за четки за заби се здрави и еколошки, сигурни и издржливи, безбедни и хигиенски. Заштеда на простор со елегантен и компактен изглед. Совршено за четка за заби и чаша, чувајте ги чисти и суви. Лесен за пренослив виси. Дизајн без удари, лесен за инсталирање и отстранување, удобен за употреба. Изработени од висококвалитетен материјал, овие држачи за четки за заби се здрави и еколошки, сигурни и издржливи, безбедни и хигиенски. Заштеда на простор со елегантен и компактен изглед. Описова се мултифункционални држачи за чување четки за заби поставени на ѕид кои се многу корисни во бањата. Решетката за четки е изработена од врвен нерѓосувачки челик, кој никогаш нема да се деформира. Уникатниот висечки дизајн може ефикасно да ја исцеди преостанатата вода, затоа за да ја држите четката за заби и чашата за гаргара подалеку од микроб.

Параметри на производот

Слична стока