.

.

Хокус Мултифункционални Рамки За Складирање На Мијалник За Тоалетни Подни Полици За Перење Алишта Со Страничен Ормар За Складирање,Решетка За Складирање За Заште?

Хокус Мултифункционални Рамки За Складирање На Мијалник За Тоалетни Подни Полици За Перење Алишта Со Страничен Ормар За Складирање,Решетка

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Широка Примена : Само Ставете ја над Тоалетот или Машината за Перење За Да Создадете Голем Простор за Складирање Не Само Што Можете Да Ставите Крпи,Тоалетна Хартија,Шампон и Други Тоалети, Туку И Растенија во Саксии. Заштеда на простор : Вклучувајќи Страничен Штанд Алкабинетот Обезбедува Многу Простор за Складирање На Средства за Хигиена и Сарафани. Додека Заштедувате Многу Простор во Бањата,зафаќа Само Многу Малку Простор на Подот. Исклучителна Изработка : Задебелена Квадратна Цевка и Мдф За Да Се Обезбеди Стабилност и Издржливост на Кабинетот,Висока Цврстина,Не Е Лесно Да се Гребе и Деформира. Прилагодливи Влошки За Стапала : Има Прилагодливи Влошки за Стапала на Дното,Можете Слободно Да Ја Прилагодите Рамнотежата Според Вашите Потреби и Ефикасно Да Ја Заштитите Земјата. Тесен Процес На Запечатување На Работ : Усвоен Е Запечатување На Работ, Површината Е Чиста Без Бруси,Не Е Лесно Да Се Пукне, А Целокупниот Изглед е Елегантен. Широка Примена : Само Ставете ја над Тоалетот или Машината за Перење За Да Создадете Голем Простор за Складирање. Не Само Што Можете Да Ставите Крпи,Тоалетна Хартија,Шампон и Други Тоалети, Туку И Растенија во Саксии. Заштеда на простор : Вклучувајќи Страничен Штанд Алкабинетот Обезбедува Многу Простор за Складирање На Средства за Хигиена и Сарафани. Додека Заштедувате Многу Простор во Бањата,зафаќа Само Многу Малку Простор на Подот. Исклучителна Изработка : Задебелена Квадратна Цевка и Мдф За Да Се Обезбеди Стабилност и Издржливост на Кабинетот,Висока Цврстина,Не Е Лесно Да се Гребе и Деформира.

Параметри на производот

Color:
Natural+White,White,Black+Brown,Black+White
Material:
Bold Steel Frame + Environmental Protection Board
Process:
Process
Optional Size:
100Cm,110Cm,120Cm
Product Packaging:
1* Storage Rack:
1 * Description :
Слична стока