.

.

Без Удирање Козметички Шкафче, Решетка За Складирање Со Двојна Врата Од 4 Слоја, Кабинет За Лекови За Бања, Решетка За Организатор На Тоалет, Шкаф Монтиран На Кујнск?

Без Удирање Козметички Шкафче, Решетка За Складирање Со Двојна Врата Од 4 Слоја, Кабинет За Лекови За Бања, Решетка За Организатор

DEN 2530.72

Пристапност
Залиха

Повеќенаменски - - - може да се користи за чување тоалети и материјали за перење во бањата; во спалната соба, може да се користи за чување козметика и алатки за убавина; може да се користи како решетка за зачини во кујната; Лавици монтирани на ѕид - - - 2-4 слоја лавици се достапни за избор. Можете слободно да чувате тоалети, козметика или други предмети. Заштеда на простор - - - ѕидните кабинети се идеално решение за складирање на домот. Тој е дизајниран да го зголеми вашиот простор. Може да се состави на ѕидот или над тоалетот, обезбедувајќи дополнително складирање без да зафаќа вреден простор на подот. Прилагодлива висина на слојот - - - - Изработена од јаглероден челик, без задна плоча, мала тежина, високи перформанси на трошоците, висина на слојот од 7 см може да се прилагоди за да се задоволат вашите различни потреби. Метод на инсталација - - - погоден е за инсталација без удирање на мазни ѕидови. Таа е погодна за користење на методот на дупчење за инсталација во ѕидот на вар. Отстранлив за лесно чистење. Повеќенаменски - - - може да се користи за чување тоалети и материјали за перење во бањата; во спалната соба, може да се користи за чување козметика и алатки за убавина; може да се користи како решетка за зачини во кујната;. Лавици монтирани на ѕид - - - 2-4 слоја лавици се достапни за избор. Можете слободно да чувате тоалети, козметика или други предмети. Заштеда на простор - - - ѕидните кабинети се идеално решение за складирање на домот. Тој е дизајниран да го зголеми вашиот простор. Може да се состави на ѕидот или над тоалетот, обезбедувајќи дополнително складирање без да зафаќа вреден простор на подот. Прилагодлива висина на слојот - - - - Изработена од јаглероден челик, без задна плоча, мала тежина, високи перформанси на трошоците, висина на слојот од 7 см може да се прилагоди за да се задоволат вашите различни потреби. Метод на инсталација - - - погоден е за инсталација без удирање на мазни ѕидови. Таа е погодна за користење на методот на дупчење за инсталација во ѕидот на вар.

Параметри на производот

Name:
storage cabinet
Material:
carbon steel, Tempered mirror
size:
30*15*45cm / 11.8*5.5*17.7 inches:
40*15*60cm / 15.7*5.5*23.6 inches:
50*15*70cm / 19.7*5.5*27.5 inches:
Layers:
2-4
Installation method:
wall hanging
Use space:
bathroom, bedroom, entrance
packing list:
storage cabinet x1, installation accessories:
Notice:
We only sell cabinets, excluding others.:
Due to manual measurement, there will be an error of 2-3cm, please understand.:
If you have any questions about the product, please contact us and we will reply you in time. :
Слична стока