.

.

Замена На Стапалата на Рамката за Рајски Кревет / Високи Цврсти Нозе Во Форма На Конус | Заштитете Го Вашиот Под Со Менување На Тркалата На Креветот Со Овие Рамки За ?

Замена На Стапалата на Рамката за Рајски Кревет / Високи Цврсти Нозе Во Форма На Конус | Заштитете Го Вашиот Под Со Менување

DEN 158.40

Пристапност
Залиха

● ЗАМЕНЕТЕ ГИ ТРКАЛАТА НА РАМКАТА на КРЕВЕТОТ-Овие заменски лизгалки се совршени за употреба на тврдо дрво, ламинат, плочки, подови од тепих итн Овие стапала на рамката на креветот нема да ви ги изгребат подовите. ● ОДГОВАРА НА ПОВЕЌЕТО РАМКИ за КРЕВЕТИ-горниот 7/8" од ова лизгање ќе се вметне во рамката на креветот оставајќи околу 2 3/4 инчи за да се рекламира на висината на креветите од подот. Внатрешното мерење на ова лизгање е 18,25 мм. бидете сигурни дека вашата рамка за кревет се вклопува пред да ја купите. ● ИЗДРЖЛИВ и ЦВРСТ - основата на стапалата за замена на креветот е широка 2,5 инчи што обезбедува голема поддршка. Бојата Е Темно Кафеава. ● КОМПАТИБИЛНОСТ-Видете ги сликите 5 и 6 за мерењата за да бидете сигурни дека овие нозе на рамката на креветот ќе се вклопат со рамката на креветот. ● ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО-Дома Рај ние продаваме само висококвалитетни производи и нудиме најдобра услуга за клиентите.

Параметри на производот

Слична стока