.

.

Држач на клучот на Buxoon за Airtag, Компактниот организатор на кожни клучеви и кутија за ознака Apple Air, прикачете го копчето за клучеви за автомобили, безбедно држи до 5 кл?

Држач на клучот на Buxoon за Airtag, Компактниот организатор на кожни клучеви и кутија за ознака Apple Air, прикачете го копчето

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

【3 бои за вредност на вредноста】 Нашиот клучен организатор сет доаѓа со 3 бои што ги задоволуваат вашите потреби за употреба или давање потреби и одговара на сите стилови на дневни облеки Специјално одбраната PU кожа е отпорна на абење, издржлива и лесна за чистење, додавајќи дополнителен допир на елеганција и го прави ланецот на клучот да изгледа повеќе луксузен. 【Безбедно држете го вашиот Airtag】 Повеќе од едноставен ланец на клучеви! Поради дизајнот на држачот на Airtag, можете да ги организирате клучевите и да ги следите со леснотија користејќи кој било од вашите идеи. Останува цврсто прицврстено додека го обезбедувате вашиот Airtag цврсто на место, така што секогаш знаете каде се вашите предмети. 【Креативен минималистички изглед】 Ние го направивме компактен организатор на клучеви, како и кутија за аеродром-пријателски за џеб. Големина : 4,3 × 1,6 × 0,6 инчи. Ги скроти вашите непослушни затегнување на копчињата и ги елиминира бучните џингли од клучевите, држејќи до 5 парчиња. Повеќе не треба да носите гломазен ланец на клучеви што е непријатно и неорганизиран. 【Наменето за погодност】 Супер лесен за собирање за 3 минути. Вклучен е шрафцигер и не ви требаат дополнителни алатки. Само наредете ги копчињата според вашиот избор, за да можете секогаш да го извадите вистинскиот и брзо. Вклучен е и тркалезен клип за карабинер за да го прикачите вашиот FOB за автомобил. 【Исклучителен избор на подароци】 Доаѓајќи со елегантна кутија за пакување, овој унисекс и трендовски ланец на клучеви прави креативна идеја за подароци за вашите најблиски. Ако имате какви било прашања, ние сме тука со вас и обезбедуваме гаранција за доживотно време. Само бидете сигурни да го изберете тоа!. 【3 бои за вредност на вредноста】 Нашиот клучен организатор сет доаѓа со 3 бои што ги задоволуваат вашите потреби за употреба или давање потреби и одговара на сите стилови на дневни облеки. Специјално одбраната PU кожа е отпорна на абење, издржлива и лесна за чистење, додавајќи дополнителен допир на елеганција и го прави ланецот на клучот да изгледа повеќе луксузен. 【Безбедно држете го вашиот Airtag】 Повеќе од едноставен ланец на клучеви! Поради дизајнот на држачот на Airtag, можете да ги организирате клучевите и да ги следите со леснотија користејќи кој било од вашите идеи.

Параметри на производот

Слична стока